Trailer: The Nevers stiže na HBO sljedećeg mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Nevers stiže na HBO sljedećeg mjeseca

Trailer: The Nevers stiže na HBO sljedećeg mjeseca

Samo je nekoliko tjedana preostalo do premijere nove HBO-ove serije The Nevers koja je zeleno svjetlo od mreže dobila još sredinom 2018. godine. U studenom prošle godine autor serije Joss Whedon odlučio je otići sa svih dužnosti svoje nadolazeće serije nakon što je u kratkom priopćenju za medije javio da je iscrpljen jer je uložio sve što je imao u ovaj projekt. Kasnije se ispostavilo da je Whedon u središtu zbivanja nezgodnih izvještaja u kojima ga je Ray Fisher optužio za neprofesionalno i agresivno ponašanje i rasizam na setu Justice Leaguea, a Charisma Carpenter iznijela je svoja svjedočanstva s projekata na kojima je ona radila zajedno s Whedonom.

Bilo kako bilo HBO-ova nova dramska serija “Nemoguće” (The Nevers) imat će premijeru ovog travnja sa šest epizoda na HBO-u i bit će dostupna za streaming na HBO GO. U posljednjim godinama vladavine kraljice Viktorije London vrvi Odabranima: ljudima– uglavnom ženama — koje iznenada manifestiraju abnormalne sposobnosti — neke šarmantne, neke vrlo uznemirujuće. Među njima su Amalia True (Laura Donnelly), tajanstvena udovica brza na šakama te Penance Adair (Ann Skelly), briljantna mlada izumiteljica. One su zaštitnice ove nove potklase te udomljuju Odabrane dok se bore protiv sila… pa, gotovo svih sila — kako bi načinile mjesta za one kojima u povijesti kakvu poznajemo nema mjesta.

Serija će se emitirati na tjednoj bazi, a zbog pandemije koronavirusa HBO je podijelio prvu sezonu na dva dijela — prvih šest epizoda i zadnje četiri koje još nemaju odabrani datum početka emitiranja. Prva epizoda serije bit će dostupna na HBO GO-u od 12. travnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861