Joss Whedon dobio otkaz na novoj HBO-ovoj seriji The Nevers – serijala.com
Trenutno čitaš
Joss Whedon dobio otkaz na novoj HBO-ovoj seriji The Nevers

Joss Whedon dobio otkaz na novoj HBO-ovoj seriji The Nevers

Prema informacijama i izjavi za medije na CinemaBlendu Joss Whedon je odlučio otići sa svih dužnosti na svojoj nadolazećoj seriji za HBO, The Nevers. Whedon je putem priopćenja za medije potvrdio da odlazi jer je iscrpljen od rada na seriji tijekom ovih teških vremena i žao mu je što je to tako jer je uložio sve što je imao u sebi u zadnje dvije godine u ovaj projekt.

HBO je pak poslao svoje dvije-tri rečenice o situaciji: “Odlučili smo se oprostiti od Jossa Whedona. I dalje smo uzbuđeni zbog budućnosti serije i radujemo se njezinoj premijeri u ljeto 2021. godine.”

Sve ovo dolazi nakon nezgodnih izvještaja za Whedona u kojem ga je Ray Fisher optužio za neprofesionalno i agresivno ponašanje i rasizam na setu Justice Leaguea. Podsjetimo, nakon što je Zack Snyder napustio film Warner Bros. je zaposlio Whedona kako bi dovršio projekt. Ray Fisher koji je utjelovio Cyborga nije imao lijepe riječi za Whedona, a bome ni za šefove u WB-u. Fisher vjeruje da je Whedon dobio pedalu na Neversima jer je WB-ova istraga na Justice Leagueu iskopala nešto što bi mogli saznati u skorijoj budućnosti. Osim toga Whedona je bivša žena Kai Cole optužila za varanje, a i bilo je raznih drugih problema.

Sve u svemu HBO opisuje The Nevers kao epsku znanstveno-fantastičnu seriju o grupi viktorijanskih žena s neobičnim sposobnostima, neumornim neprijateljima i misijom koja bi mogla promijeniti svijet. Laura Donnelly će utjeloviti Amaliju True, smionu i impulzivnu heroinu priče. Joss Whedon će i dalje biti potpisan kao izvršni producent i showrunner serije za prvu sezonu koju je završio, a scenarističku sobu popunjavaju velika Jane Espenson i Doug Petrie. Whedon je režirao pilot epizodu, a prva sezona je navodno snimljena prije nekoliko dana. The Nevers će se pojaviti na HBO-u u ljeto sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861