The Nevers: Laura Donnelly je dobila glavnu ulogu u Whedonovoj seriji za HBO – serijala.com
Trenutno čitaš
The Nevers: Laura Donnelly je dobila glavnu ulogu u Whedonovoj seriji za HBO

The Nevers: Laura Donnelly je dobila glavnu ulogu u Whedonovoj seriji za HBO

Deset godina je prošlo od premijere Dollhousea na Foxu. Eliza Dushku i društvo kratke su dvije sezone proveli na malim ekranima, a serija je postala jedan od sinonima za popularna “Fox”, “otkazivanje”, “SF serije petkom” jadanja. Istina je naravno nešto malo drugačija. Dollhouse je jednostavno loše krenuo i tražio se dobrih šest epizoda u proljetnom dijelu sezone kada se televizija još oporavljala od štrajka scenarista.

Fox je u prvoj sezoni imao i nekakve fiks ideje dužih epizoda s manje reklama, eksperiment u kojem su Dollhouse i Fringe sudjelovali… ne baš posve uspješno. Epizode su trajale predugih pedesetak minuta, a već u sljedećim sezonama rezao se višak. Dollhouse se na koncu ipak pronašao — najbolja epizoda serije objavljena je samo na DVD izdanju (“Epitaph One“) ali nažalost bilo je prekasno i Fox nije imao drugog izbora osim otkazivanja. To je bio posljednji put da je Joss Whedon vodio seriju.

Krajem godine ili početkom sljedeće napokon ćemo imati novu Whedonovu seriju. I to na HBO-u. Deadline javlja kako je Laura Donnelly (Outlander) dobila glavnu ulogu u znanstveno-fantastičnoj drami, The Nevers.

The Nevers se opisuje kao epska znanstveno-fantastična serija o bandi viktorijanskih žena s neobičnim sposobnostima, neumornim neprijateljima i misijom koja bi mogla promijeniti svijet. Donnelly će utjeloviti Amaliju True, smionu i impulzivnu heroinu priče. Joss Whedon će biti izvršni producent i showrunner serije, a scenarističku sobu popunjavaju velika Jane Espenson i Doug Petrie. Whedon će se primiti i redateljske palice za pilot epizodu. The Nevers će se pojaviti na HBO-u… u bliskoj budućnosti.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861