The Good Fight zaradio četvrtu sezonu, Star Trek: Picard se počeo snimati – serijala.com
Trenutno čitaš
The Good Fight zaradio četvrtu sezonu, Star Trek: Picard se počeo snimati

The Good Fight zaradio četvrtu sezonu, Star Trek: Picard se počeo snimati

CBS All Access je službeno najavio četvrtu sezonu svoje odlične serije — The Good Fight. Nakon solidne prve sezone spin-offa The Good WifeThe Good Fight je u drugoj bila fokusiranija, inspirirana i jednostavno bolja serija. Trenutna, treća sezona, nastavlja šamarati i u potpunosti je prigrlila apsurdnost političke zbilje u kojoj se Amerika trenutno nalazi i dala nam neke od najboljih osvrta na razne polemike iz javnog života.

Četvrta sezona pojavit će se sljedeće godine.

Osim što su obnovili The Good Fight, CBS All Access je potvrdio i početak snimanja svoje serije o Jeanu-Lucu Picardu. Serija koja još uvijek nije naslovljena počela se snimati u Kaliforniji, a prve dvije epizode režirat će Hanelle Culpepper dok će Jonathan Frakes preuzeti redateljski stolac za treću i četvrtu epizodu. Michael Chabon, izvršni producent i glavni scenarist serije, zajedno je s Alexom Kurtzmanom potvrdio kako će serija svoju premijeru imati u prosincu ove godine. No, sjetimo se samo kako je i Discovery kasnio.

Osim Patricka Stewarta u seriji će se pojaviti Alison Pill, Harry Treadaway, Isa Briones, Evan Evagora, Santiago Cabrera i Michelle Hurd.

Pomalo neočekivano, ali CBS All Access polako preuzima prijestolje za streaming servis na kojem su najkvalitetnije serije.

View this post on Instagram

Pročitaj još

#kilroy

A post shared by Michael Chabon (@michael.chabon) on

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861