Paul Wesley će utjeloviti kapetana Kirka u drugoj sezoni Strange New Worlds – serijala.com
Trenutno čitaš
Paul Wesley će utjeloviti kapetana Kirka u drugoj sezoni Strange New Worlds

Paul Wesley će utjeloviti kapetana Kirka u drugoj sezoni Strange New Worlds

Iako prva sezona još nije imala svoju premijeru Paramount je jučer poslao priopćenje medijima da će Paul Wesley utjeloviti kapetana Jamesa T. Kirka u drugoj sezoni serije. Wesley je jučer bio na setu serije u centru Toronta gdje se serija snima pa je Paramount iskoristio priliku i brže-bolje objavio novu prinovu glumačkoj postavi.

“Paul je iskusan glumac, ima nevjerojatno prisustvo na setu i odlično je pojačanje glumačkoj postavi. Kao i svi mi i Paul je dugogodišnji fan “Zvjezdanih staza” i iznimno smo uzbuđeni njegovom interpretacijom ove kultne uloge”, objavili su Alex Kurtzman, Henry Alonso Myers i Akiva Goldsman, izvršni producenti serije.

Star Trek: Strange New Worlds će pratiti avanture kapetana Christophera Pikea (Anson Mount), Spocka (Ethan Peck) i broja Jedan (Rebecca Romijn) i događat će se desetak godina prije nego je kapetan Kirk preuzeo Enterprise. Serija će se vratiti korijenima tako što će svaka epizoda biti priča za sebe.

Pročitaj još

Premijera serije bit će 5. svibnja ekskluzivno na Paramountu+ koji još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj, ali bit će kasnije ove godine.

https://twitter.com/StarTrek/status/1503854461554356227?s=20&t=v3RIraYA1UeIiiHbphcZaQ
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861