Trailer: We Own This City, David Simon se vraća u Baltimore – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: We Own This City, David Simon se vraća u Baltimore

Trailer: We Own This City, David Simon se vraća u Baltimore

Miniserija temeljena na književnom predlošku We Own This City: A True Story of Crime, Cops and Corruption istraživačkog novinara Justina Fentona iz 2015. stiže na male ekrane u travnju. David Simon (The Wire) i George Pelecanos (The Wire) potpisuju svih šest epizoda, a Reinaldo Marcus Green režiju.

Knjiga je smještena u Baltimore tijekom 2015. godine. Neredi izbijaju gradom jer građani traže pravdu za 25-godišnjeg afroamerikanca Freddija Graya koji je preminuo pod sumnjivim okolnostima u policijskom pritvoru. Najveći je broj ubojstava u gradu u zadnjih dvadesetak godina, a pod pritiscima gradonačelnikova ureda i pod prijetnjom savezne istrage zbog ubojstva Freddieja Graya zapovjednici policije u Baltimoreu za pomoć se obraćaju heroju, naredniku Wayneu Jenkinsu i njegovoj elitnoj jedinici Gun Trace Task Force. No, umjesto pomoći Jenkins i njegova jedinica iskorištavaju situaciju za koruptivne radnje.

Seriju je naručio bivši predsjednik HBO-a za miniserije Kary Antholis koji će zajedno s Davidom Simonom i Georgeom Pelecanosom izvršno producirati. Serija stiže na HBO 25. travnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861