Novi trailer za Strange New Worlds: Oprezno smo optimistični – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi trailer za Strange New Worlds: Oprezno smo optimistični

Novi trailer za Strange New Worlds: Oprezno smo optimistični

Iako Discovery i Picard nisu baš ispunili očekivanja fanova, nova era Star Treka barem nam je donijela vrlo dobri Lower Decks. Izvršni producenti franšize kao da su čuli vapaj trekkieja za “običnom” serijom koja će se baviti istraživanjem svemira i pritom su nam obećali da ćemo upravo to dobiti sa Strange New Worlds. Paramount je predstavio novi trailer koji na prvu izgleda… dobro. Držimo palčeve.

Paramount, odnosno CBS All Access tada, je još 2020. naručio spin-off druge sezone Discoveryja koji će pratiti avanture kapetana Christophera Pikea (Anson Mount), Spocka (Ethan Peck) i broja Jedan (Rebecca Romijn). Star Trek: Strange New Worlds će se događati desetak godina prije nego je kapetan Kirk preuzeo Enterprise i serija će se vratiti korijenima tako što će svaka epizoda biti priča za sebe. S loše strane ove vijesti — Akiva Goldsman je napisao prvu epizodu, a Alex Kurtzman će producirati. Kurtzman i Jenny Lumet, dvojac koji vodi Discovery, sudjelovao je i na izradi ove serije. Osim njih producentska mjesta popunit će i mali školski razred; Henry Alonso Myers, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Aaron Baiers, Akela Cooper i Davy Perez. Možemo se samo svi kolektivno pomoliti da Kurtzman i Goldsman neće biti previše uključeni u day-to-day operacije.

Bilo kako bilo, premijera serije bit će 5. svibnja ekskluzivno na Paramountu+ koji još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj, ali bit će kasnije ove godine.

Pročitaj još

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861