Premijera nove serije “Poroci Tokija” na HBO Maxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera nove serije “Poroci Tokija” na HBO Maxu

Premijera nove serije “Poroci Tokija” na HBO Maxu

Nova Max Original kriminalistička serija “Poroci Tokija” (Tokyo Vice) od danas je dostupna na HBO Max streaming platformi. Trenutno su u ponudi prve dvije epizode.

Labavo inspirirana osobnom pričom Jakea Adelsteina, kriminalistička serija “Poroci Tokija” prati brzi silazak mladog američkog novinara u neonsko podzemlje Tokija u kasnim 90-ima. Unajmljen kao prvi američki kriminalistički reporter prestižnih novina “Meicho Shimbun”, Adelstein ubrzo počne pokrivati naizgled nepovezane slučajeve, ali brzo posumnja da su u igri još opakije sile. Nakon što se uvukao u policijsku postaju Tokyo Metro, zajedno s detektivom Hirotom Katagirijem, Adelstein je gurnut u nastrani, brzi svijet korupcije, kriminala i obmane, gdje ništa i nitko nije ono što se čini.

U seriji glume Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Ella Rumpf, Hideaki Ito, Show Kasamatsu i Tomohisa Yamashita. Autor i scenarist serije je dramatičar J.T. Rogers, pilot epizodu režirao je Michael Mann, a obojica potpisuju i izvršnu produkciju, kao i Alan Poul, Jake Adelstein, Ansel Elgort, Emily Gerson Saines, Brad Kane, Destin Daniel Cretton, Ken Watanabe, Kayo Washio i John Lesher.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861