HBO Max: Raised by Wolves otkazan nakon dvije sezone, obnova za Tokyo Vice – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO Max: Raised by Wolves otkazan nakon dvije sezone, obnova za Tokyo Vice

HBO Max: Raised by Wolves otkazan nakon dvije sezone, obnova za Tokyo Vice

Anselom Elgortom predvođena serija Tokyo Vice zaradila je drugu sezonu od HBO Maxa, piše Variety.

Labavo inspirirana osobnom pričom Jakea Adelsteina, kriminalistička serija “Poroci Tokija” (Tokyo Vice) prati brzi silazak mladog američkog novinara u neonsko podzemlje Tokija u kasnim 90-ima. Unajmljen kao prvi američki kriminalistički reporter prestižnih novina “Meicho Shimbun”, Adelstein ubrzo počne pokrivati naizgled nepovezane slučajeve, ali brzo posumnja da su u igri još opakije sile. Nakon što se uvukao u policijsku postaju Tokyo Metro, zajedno s detektivom Hirotom Katagirijem, Adelstein je gurnut u nastrani, brzi svijet korupcije, kriminala i obmane, gdje ništa i nitko nije ono što se čini.

U seriji glume osim Elgorta glume Ken Watanabe, Rinko Kikuchi, Rachel Keller, Ella Rumpf, Hideaki Ito, Show Kasamatsu i Tomohisa Yamashita. Autor i scenarist serije je dramatičar J.T. Rogers, pilot epizodu režirao je Michael Mann, a obojica potpisuju i izvršnu produkciju.

No, prije nekoliko dana mreža je otkazala Raised by Wolves nakon dvije sezone. Jedna od najluđih serija na televiziji nije imala sreće jer se, čini se, našla kao žrtva promjena na platformi. Serija je originalno bila naručena za TNT, ali je prebačena na HBO Max kada je taj streaming servis počinjao, a sada je dolaskom Discoveryja pod okrilje WarnerBrosa. kojeg je pak AT&T prodao, izvukla kraći kraj. Ne želimo se uopće petljati u detalje ovih ugovora, ali izgledno je da je Raised By Wolves ispao kolateralna žrtva nove platforme koja će ulagati u jeftini, škart sadržaj.

Producenti serije traže novi dom za Raised By Wolves, ali nemojte se previše nadati.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861