HBO je otkazao J.J. Abramsov Demimonde – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO je otkazao J.J. Abramsov Demimonde

HBO je otkazao J.J. Abramsov Demimonde

Vijest o novim promjenama na HBO-u stižu s TVLinea. Mreža je odlučila otkazati novu seriju J.J. Abramsa Demimonde četiri godine nakon što je naručena. Apple i HBO su u siječnju 2018. bili u borbi za novu Abramsov seriju koja je završila pobjedom HBO-a. Mreža je naručila seriju na temelju scenarija za pilot koji je potpisao sam Abrams.

Demimonde je bila znanstveno-fantastična drama o tročlanoj obitelji; majka znanstvenica, njezin muža i njihova kćer. Nakon što svo troje sudjeluju u stravičnoj prometnoj nesreći, majka upada u komu, a kćer počinje kopati kroz njene eksperimente u podrumu. Jedan od njih je odvede u drugi svijet usred planetarne bitke protiv monstruozne, opresivne sile. Njezin otac odlazi u potragu za njom.

David Zaslav, novoimenovani šef HBO-ovog vlasnika Warner Bros. Discoveryja ranije je ove godine dao naslutiti da će doći do određenih rezanja na HBO Maxu i HBO-u i da će se streaming platforma orijentirati na nešto jeftiniji sadržaj. Abrams i društvo su tražili budžet od 200 milijuna dolara za prvu sezonu serije što bi bilo skuplje i od njihove nadolazeće serije House of the Dragon.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861