Apple poražen u borbi za novu Abramsovu seriju: Demimonde na HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Apple poražen u borbi za novu Abramsovu seriju: Demimonde na HBO-u

Apple poražen u borbi za novu Abramsovu seriju: Demimonde na HBO-u

Prije nekoliko tjedana pisali smo o Abramsovom povratku na male ekrane kada se činilo da će njegova nova serija, Demimonde, pronaći dom u roku nekoliko dana. Borba između HBO-a i Applea ipak je trajala mrvicu dulje i nešto ranije ovaj tjedan hram prestižne televizije, HBO, objavio je narudžbu serije na temelju scenarija za pilot.

Novi Abramsov projekt je (nevjerojatno!) znanstveno-fantastična drama o tročlanoj obitelji; majka znanstvenica, njezin muža i njihova kćer. Nakon što svo troje sudjeluju u stravičnoj prometnoj nesreći, majka upada u komu, a kćer počinje kopati kroz njene eksperimente u podrumu. Jedan od njih je odvede u drugi svijet usred planetarne bitke protiv monstruozne, opresivne sile. Njezin otac odlazi u potragu za njom.

Apple i HBO u borbi za novu J.J. Abramsovu seriju

Abrams je scenarist pilota, a najvjerojatnije bi se prihvatio i redateljske palice. Kolika će Abramsova uloga biti nakon uvodne epizode nismo baš sasvim sigurni. Nakon pilota Losta Abrams se manje-više udaljio od serije, dok je za Fringe napisao ili barem izravno sudjelovao u stvaranju još pet epizoda. Abrams je trenutno producent na HBO-ovom Westworldu, koji bi se trebao vratiti vrlo skoro (znamo kada, ali ne smijemo reći!), producent na nadolazećem Huluovom Castle Rocku, a kasnije ove godine počet će snimanje novog “Star Warsa”.

Demimonde nema definiran početak snimanja ni prikazivanja, ali nadamo se da će kroz godinu i pol-dvije biti na malim ekranima.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861