Moffat i Gatiss počinju raditi na Drakuli sljedeći mjesec, Sherlock na čekanju – serijala.com
Trenutno čitaš
Moffat i Gatiss počinju raditi na Drakuli sljedeći mjesec, Sherlock na čekanju

Moffat i Gatiss počinju raditi na Drakuli sljedeći mjesec, Sherlock na čekanju

Ako ste se potajno nadali da su Steven Moffat i Mark Gatiss u tajnosti radili na novim nastavcima planetarno popularnog Sherlocka – otkud vam ta ideja uopće i imamo jako loše vijesti za vas. U razgovoru za RadioTimes Gatiss i Moffat objašnjavaju:

“Radimo Drakulu za BBC. To će trajati najmanje dvije godine”, pojašnjava Gatiss i dodaje: “Nećemo raditi na novim nastavcima Sherlocka dok radimo Drakulu, tako da se to neće dogoditi u neposrednoj budućnosti. Nikad ne govorite nikad, ali ne – nemamo ideju za nove nastavke”.

U slučaju da su ovi odgovori pomalo dvosmisleni, Moffat potvrđuje: “Vrata na Sherlocku nisu zatvorena… Nemamo plan, ali bit ću iznenađen, obzirom na kolektivni entuzijazam za seriju, ako ne snimimo nove epizode jednog dana. Kad? Ne znam. Bit će ovo malo dulja pauza i čekanje novih epizoda.”

Rad na Drakuli, na pisanju scenarija, počinje sljedećeg mjeseca. Očekuje se kako će BBC naručiti projekt za emitiranje u 2019., a slično poput Sherlocka – Dracula će se emitirati kao serija od šačice epizoda u filmskom trajanju od 90 minuta. Spominje se brojka od tri, pet ili šest po sezoni, a hoće li to biti modernizacija kao i Sherlock nije poznato u ovom trenutku.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861