S.W.A.T. (Specijalci) premijerno na programu AXN Adria – serijala.com
Trenutno čitaš
S.W.A.T. (Specijalci) premijerno na programu AXN Adria

S.W.A.T. (Specijalci) premijerno na programu AXN Adria

Američka akcijska serija “Specijalci” (S.W.A.T.) regionalnu premijeru doživjet će 14. veljače u 21:00 na AXN Adriji. Serijal je to inspiriran istoimenom serijom iz 1975. te blockbusterom iz 2003., a u glavnoj ulozi se našao Shemar Moore.

Shemar Moore igra Daniela Honda Harrelsona, rođenog i odraslog u Los Angelesu čiji novi zadatak je voditi jedinicu za specijalne namjene, posljednju liniju obrane zakona i pravde. Rastrgan između lojalnosti kvartu u kojem je odrastao i policijske zakletve bivši marinac Hondo ima sve što ima dobar vođa i veza između dva toliko različita svijeta. Njegova elitna jedinica uključuje nekoliko osebujnih boraca protiv kriminala. David Deacon Kay, iskusni je specijalac koji uvijek stavlja tim na prvo mjesto. Jim Street je pomalo bahati novak, ali s puno potencijala. Christina Chris Alonso vješta je agentica i trenerica pasa, a Dominique Luca vrhunski vozač koji ih često izvlači iz riskantnih situacija. Cijeli tim nadgleda Jessica Cortez, pod čijim vodstvom je policija Los Angelesa i čiji odnos s Hondom često ne ide u skladu s policijskim normama.

Najžešći rival Hondove jedinice je još jedan odred specijalaca, kojeg vodi Mumford, agresivni lider koji voli stvari obavljati na svoj način. Ipak, predvođeni vođom koji poznaje duh ulica grada hrabar specijalan tim losanđeleske policije riskirat će život svaki dan kako bi zaštitili svoju zajednicu i spašavali živote.

Glumac Shemar Moore regionalnoj publici najpoznatiji je po ulozi u “Zločinačkim umovima”, a sad se vraća na male ekrane sa “Specijalcima”. Njemu uz bok u vodećim rolama pojavljuju se Stephanie Sigman kao Jessica Cortez, Jay Harrington kao David “Deacon” Kay, Alex Russell kao Jim Street, Lina Esco u ulozi Christine Alonso, Kenny Johnson koji portretira Dominiqua Lucu te Peter Onorati u ulozi Mumforda. Svi glavni likovi imaju ista imena kao iz serijala emitiranog daven 1975. godine.

Prva sezona “Specijalaca” sadržavala je 20 epizoda, ali su naknadno realizirane još dvije. U našoj regiji premijerno će se moći pogledati od 14. veljače u tjednom terminu srijedom u 21:00, samo na AXN Adriji.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861