Teaser: Dracula — Moffat i Gattis za BBC pripremaju novu seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Dracula — Moffat i Gattis za BBC pripremaju novu seriju

Teaser: Dracula — Moffat i Gattis za BBC pripremaju novu seriju

Još u ovo vrijeme prošle godine BBC je naručio novu adaptaciju Stokerovog romana o Drakuli, a jučer je mreža konačno i predstavila prve video materijale iz nadolazeće (mini)serije. U veljači 2018. u razgovoru za RadioTimes Gatiss i Moffat, autori serije, najavili su svoj novi projekt:

“Radimo Drakulu za BBC. To će trajati najmanje dvije godine”, objasnio je Gattis i dodao: “Nećemo raditi na novim nastavcima Sherlocka dok radimo Drakulu… …nikad ne govorite nikad, ali ne — nemamo ideju za nove nastavke u ovom trenutku”.

Rad na Drakuli, na pisanju scenarija, započeo je u ožujku prošle godine, a očekuje se kako će BBC emitirati projekt kasno ove godine ili na samom početku sljedeće. Slično poput SherlockaDracula će se emitirati kao serija od tri epizode u filmskom trajanju od 90 minuta. Variety piše da će se serija odvijati u 1897. godini, a bavit će se dolaskom poznatog Transilvanijskog grofa u viktorijanski London. Osim BBC-ja koji će emitirati Draculu svojim gledateljima — ostatak svijeta moći će pratiti seriju na Netflixu.

Dracula — “uskoro” na BBC-ju i Netflixu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861