ABC-jevi novaci Stumptown i mixed-ish te povratnički The Rookie zaradili pune sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC-jevi novaci Stumptown i mixed-ish te povratnički The Rookie zaradili pune sezone

ABC-jevi novaci Stumptown i mixed-ish te povratnički The Rookie zaradili pune sezone

Zadnji među Velikom petorkom koji je naručio dodatne epizode nekih svojih novih serija je ABC. Ove sezone, mreža je u jesenski termin postavila drame Emergence i Stumptown, te spin-off komediju mixed-ish, no samo su potonje dvije ugrabile narudžbe za dodatne epizode.

Na prvotno naručenih trinaest epizoda, Stumptown će prema još neslužbenim informacijama dobiti dodatnih pet epizoda, dok će drugi spin-off black-isha mixed-ish pratiti stope svog uspješnog velikog brata i emitirati se sve do svibnja kroz pune 22 epizode.

Što se tiče Emergencea, neki izvori navode kako je serija oduvijek i planirana da emitira samo trinaest epizoda u svojoj debitantskoj sezoni, što je možda i jako dobro odluka. Ovako serijalizirala drama u današnje vrijeme si ne može priuštiti nepotrebno ravlačenje priče i prazan hod, pogotovo na broadcastu, a koliko će tih 13 epizoda biti uspješni i korisni za seriju, doznat ćemo tek u svibnju.

Ono što je zanimljivo jest da je ABC u ovu vijest o back-nine narudžbama za novake ugurao i vijest o dodatnim epizodama druge sezone The Rookieja. Policijska drama predvođena Nathanom Fillionom je u prvoj sezoni nakon početnih 13 skočila na 20 epizoda, da bi za drugu sezonu opet bilo naručeno samo 13 epizoda. Pet epizoda kasnije, mreža se odlučila da se obveže za još barem pet dodatnih epizoda, no ni dostizanje dvadesetog nastavka ni ove sezone nije upitno.

Što gledati, a što propustiti na televiziji ove jeseni; dio prvi

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861