ABC-jeva sjekira je pala: Trinaest obnovljenih serija, a četiri otkazane uključujući Emergence i Schooled – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC-jeva sjekira je pala: Trinaest obnovljenih serija, a četiri otkazane uključujući Emergence i Schooled

ABC-jeva sjekira je pala: Trinaest obnovljenih serija, a četiri otkazane uključujući Emergence i Schooled

ABC je ovog svibnja ostao među zadnjima koji još nisu objavili svoj jesenski raspored, ali još bitnije, nije razriješio budućnost velike većine svog programa. To se sve promijenilo ovog četvrtka kad je mreža obnovila čak trinaest svojih serija te otkazala četiri.

Među obnovljenima za iduću televizijsku sezonu najprije dolaze novaci Stumptown i Mixed-ish koji su oboje dobili narudžbu za punokrvnu prvu sezonu prošle jeseni. Zatim se na popisu nalaze obnove za The Rookie, A Million Little Things i The Conners za treću sezonu, American Housewife za petu, Black-ish za sedmu, a The Goldbergs za osmu sezonu. Nove epizode su dobili i realityji The BachelorDancing with the StarsShark Tank i 20/20, te reboot Who Wants To Be A Millionaire.

No, četiri serije nije bilo te sreće. Nova serija Emergence je otkazana nakon samo trinaest ne tako loših epizoda. Nakon dvije sezone su otkazane i komedije Single Parents, Bless This Mess i Schooled, spin-off tek obnovljene Obitelji Goldberg.

Spomenute serije se tako pridružuju ranije obnovljenim The Good Doctor, Grey’s Anatomy i Station 19, dok će sudbina nove romantične komedije The Baker and the Beauty kao i drame For Life biti poznata u narednim tjednima.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861