Obnove za The Rookie, The Goldbergs i još četiri serije, Call Your Mother otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnove za The Rookie, The Goldbergs i još četiri serije, Call Your Mother otkazan

Obnove za The Rookie, The Goldbergs i još četiri serije, Call Your Mother otkazan

Ovog petka ABC je naručio finalnu sezonu za svoju voljenu komediju Black-ish, ali je zato i velikodušno podijelio čak pet dodatnih obnova. No, jedna nova komedija ipak nije imala tako puno sreće. Također, NBC je indirektno potvrdio kako će druga sezona Law & Order: Organized Crime ipak ugledati svjetlo dana.

Drame A Million Little Things i The Rookie moći ćemo gledati i u nadolazećih četvrtim sezonama na ABC-u, kao i komediju The Conners koja već nekoliko godina za redom uspješno nastavlja bez svoje matične Roseanne. Devetu sezonu će dobiti komedija The Goldbergs što će biti prva sezona bez glavnog člana glumačke postave Georgea Segala koji je preminuo u ožujku ove godine.

ABC je ove zime i proljeća započeo s emitiranjem tri nove serije Home Economics, Call Your Mother i Rebel. Dok za potonju i dalje nema novosti o potencijalnoj drugoj sezoni, Home Economics je ipak privlačio nešto vjerniju publiku i bolje kritike nego Call Your Mother te time zaradio i narudžbu novog paketa epizoda. Time će komedija Call Your Mother emitirati svoju posljednju epizodu 19. svibnja što je poručila i glavna glumica Kyra Sedgwick na svom Twitteru.

https://twitter.com/kyrasedgwick/status/1393253023384838147

Dobre vijesti stižu i sa NBC-a koji je ovog petka objavio svoj raspored za nadolazeću jesen te implicitno potvrdio narudžbu druge sezone nove serije Dicka Wolfa. Iako službene najave još nema, postavljanje novog Law & Order: Organized Crime na jesensku poziciju četvrtkom u paru s ostalim klasicima Dicka Wolfa je više nego dovoljan dokaz da će druga sezona krimi drame biti naručena.

Nova serija fokusira će se na organizirani kriminal te će Christopher Meloni reprizira svoju ulogu iz Law & Order: SVU, ali u nekoj drugoj jedinici njujorške policije. Uz Melonija, u seriji u glavne uloge uskaču Dylan McDermott (The Practice) i Tamara Taylor (Bones).

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861