NBC: Law & Order okupira četvrtak, a finalna sezona This Is Us tek na zimu – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC: Law & Order okupira četvrtak, a finalna sezona This Is Us tek na zimu

NBC: Law & Order okupira četvrtak, a finalna sezona This Is Us tek na zimu

Prva od pet mreža koja je prezentirala svoj jesenski raspored je NBC. Iako se novi raspored ne razlikuje drastično od njegovog trenutnog stanja ovog proljeća, lako je uočiti nekoliko velikih razlika u odnosu na NBC-jeve rasporede kakve smo nekad poznavali.

Prva “novost” koja upada u oči je potpuna dominacija Dicka Wolfa srijedom i četvrtkom. Iako smo već navikli vidjeti sve hitne službe Chicaga na sredini radnog tjedna, okupacija četvrtka ostacima preživjele Law & Order franšize nešto je što iznenađuje svakog ljubitelja kvalitetnih NBC-jevih komedija koje su nekad krasile večer tog dana u tjednu.

NBC je još u jesenskoj shemi 2016. godine (a puno očitije 2017. godine) pokušao oživjeti svoju večer komedija četvrtkom koja je nekad krasila njegov program. Perjanicu večeri činio je prekrasni The Good Place koji je zajedno sa Superstoreom upotpunjavao lijep humoristični blok kojemu se s vremenom priključio Brooklyn Nine-Nine te pokoja nova komedija. No, kako su obje serije završile svoja putovanja, a Brooklyn rezerviran za ljetne termine, ovogodišnji četvrtak ostao je naprosto prazan, siromašan i nimalo humorističan.

Osim Dicka Wolfa, na rasporedu se pojavljuju i dvije nove drame. Ordinary Joe kreće ponedjeljkom nakon The Voicea u terminu kojeg trenutno zauzima Manifest (čija je sudbina i dalje nepoznata). Dan kasnije, intrigantna La Brea će čuvati mjesto This Is Us dok se ne vrati s finalnim paketom epizoda u siječnju. Kako je ove sezone This Is Us jedva uspio producirati nekoliko epizoda prije nego bi opet otišao na podužu stanku, NBC je odlučio kako ne želi opet priuštiti iste probleme svojim gledateljima, pogotovo kad je u pitanju zadnja sezona. Mreža će zato emitirati cijelu šestu sezonu This Is Us bez prekida na tjednoj bazi od siječnja 2022. godine. Ukoliko sve bude spremno do tad.

Za midseason trenutno ostaju nove naručene komedije American Auto i Grand Crew te šestodijelna limitirana drama The Thing About Pam. Na zimu ili proljeće ćemo također moći gledati nove epizode komedija Kenan, Mr. Mayor i Young Rock.

No, za dio programa se mreža još uvijek nije izjasnila. Serije Good Girls, Manifest, Zoey’s Extraordinary Playlist te nova SF drama Debris i dalje stoje u limbu, ali NBC obećava da ćemo sve doznati u narednim tjednima.

Dan20:0020:3021:0021:3022:0022:30
PonedjeljakThe VoiceORDINARY JOE
UtorakThe VoiceLA BREANew Amsterdam
SrijedaChicago MedChicago FireChicago P.D.
ČetvrtakLAW & ORDER: FOR THE DEFENSELaw & Order: SVULaw & Order: Organized Crime
PetakThe BlacklistDateline NBC
NedjeljaSunday Night Football

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861