This Is Us završava sa šestom sezonom iduće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
This Is Us završava sa šestom sezonom iduće godine

This Is Us završava sa šestom sezonom iduće godine

Najpopularnija NBC-jeva serija prethodnih godina This Is Us ući će u svoju završnicu iduće televizijske sezone. Iako NBC službenu potvrdu o završavanju serije planira objaviti tek krajem tjedna, The Hollywood Reporter dobio je ekskluzivnu informaciju kako mreža ipak ne planira nastaviti sa serijom nakon šeste sezone.

Podsjetimo, This Is Us je u svibnju 2019. godine obnovljen za tri dodatne sezone te si je time osigurao boravak na NBC-u sve do proljeća 2022. godine. Iako su se razmišljanja o kraju serije u tom trenutku činila kao daleka budućnost, autor drame Dan Fogelman je na završetak treće sezone gledao kao na polovicu odrađenog projekta, imajući u umu ne tako velik broj sezona.

This Is Us trenutno emitira svoju blago skraćenu petu sezonu od šesnaest epizoda čije je finale zakazano za utorak, 25. svibnja. Ukoliko sve bude išlo po planu, vjerujemo da bi se serija u finalnoj sezoni mogla vratiti brojci od 18 nastavaka te samouvjereno proći brojku od 100 ukupnih epizoda.

Osim što je godinama prikupljao simpatije publike i kritike kroz zavidno visoku gledanost, This Is Us nije izostajao ni sa brojnih dodjela prestižnih televizijskih nagrada. Tako je od svoje premijere 2016. godine postao vlasnik tri Emmyja za svoju gostujuće glumce, dok je Sterling K. Brown nagrađen zlatnim kipićem za svoju glavnu ulogu u prvoj sezoni serije. This Is Us je također tri godine za redom bio nominiran za Emmy za najbolju dramsku seriju.

2 komentara
  • ova peta sezona sa maskama i korona propagandom je negledljiva, ne razumijem cemu to sve! scene u kojima glumci se ne priblizavaju jedni drugima na 2 metra, gdje se svakih 5 minuta netko spirca dezificijensom,a i obavezno je da u svakoj epizodi jedni drugima neprestano spominju kako su obavili testiranje i 16 karantena kako bi se mogli vidjeti :/ uspjeli su unistiti stvarno dobru seriju

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861