Goran Višnjić će se pojaviti u NBC-jevom This Is Us – serijala.com
Trenutno čitaš
Goran Višnjić će se pojaviti u NBC-jevom This Is Us

Goran Višnjić će se pojaviti u NBC-jevom This Is Us

Američki glumac hrvatskih korijena je svijetu prepoznatljiv po svojoj ulozi u dugovječnom ER-u, a zadnjih godina se okušao u vodećim ulogama nekoliko serija koje nisu baš završile slavno.

2014. je uz Halle Berry glumio u CBS-ovom ljetnom SF-u Extant koji je otkazan nakon samo dvije sezone. Ubrzo se vratio na NBC u jednom međunarodnom projektu Crossing Lines da bi 2016. dobio angažman u novoj seriji Timeless. Taj time travel SF s Abigail Spencer u glavnoj ulozi je od svog početka pretrpio sve i svašta, a vjerni fanovi su ga uspjeli oživjeti čak dva puta da bi se priča u konačnici završila prošlog mjeseca dvodijelnim finalom.

No, već od idućeg mjeseca ga možemo očekivati u trećoj sezoni NBC-jevog trenutno najpopularnijeg programa – This Is Us. Goran Višnjić bi se trebao prvi put pojaviti u trinaestoj epizodi sezone kao Vincent, Bethin bivši profesor s koledža. Epizoda će se vrtjeti oko Beth (Susan Kelechi Watson) i njenog backstoryja, a nedavno je potvrđeno da će Phylicia Rashad (The Cosby Show) preuzeti ulozi Bethine majke Carol. Više detalja o Višnjićevom liku nisu objavili, no znamo da ćemo ga viđati još nekoliko puta do kraja sezone.

This Is Us se sa zimske pauze vratio 15. siječnja s desetom epizodom, a serija bi tradicionalno imala ukupno 18 epizoda ove sezone.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861