Call Me Kat, Big Sky i Kung Fu zaradili drugu sezonu, Grey’s, Station 19 i The Good Doctor također obnovljeni – serijala.com
Trenutno čitaš
Call Me Kat, Big Sky i Kung Fu zaradili drugu sezonu, Grey’s, Station 19 i The Good Doctor također obnovljeni

Call Me Kat, Big Sky i Kung Fu zaradili drugu sezonu, Grey’s, Station 19 i The Good Doctor također obnovljeni

Prvi tjedan svibnja već je bio bogat pozitivnim vijestima o obnovama serija s broadcast mreža. Dok je ABC obnovio čak četiri svoje drame, Fox i The CW naručili su drugu sezonu za svoja dva ovogodišnja novaka.

Fox je odlučio nastaviti svoju novu komediju Call Me Kat pod vodstvom Mayim Bialik. Prva sezona krenula je s emitiranjem početkom godine te je tijekom svojih trinaest epizoda bila jedna od najgledanijih komedija za mrežu ove zime. Sitcom baziran na britanskoj komediji Miranda prati naslovnu Kat (Mayim Bialik) kako otvara cat caffe s novcima koje su njeni roditelji čuvali za Katino vjenčanje. Uz Bialik, na projektu još rade i Jim Parsons te Miranda Hart, autorica originala.

https://twitter.com/CallMeKatFOX/status/1391868796957298689

Drugu sezonu dobio je i Kung Fu, The CW-ova moderna adaptacija istoimene drame iz 1972. godine, i to nakon samo četiri emitirane epizode. Kung Fu prati Nicky Chen koja napušta fakultet u San Franciscu i odlazi u Kinu učiti se borilačkim vještima, a po povratku u SAD ih koristi za borbu protiv zločina koji je obavio njen grad. U vodećim ulogama su Olivia Liang (Legacies), Tzi Ma (Wu Assassins), Kheng Hua Tan (Marco Polo) te Gwendoline Yeo (American Crime).

ABC je bio nešto darežljiviji te u prethodnih tjedan i pol obnovio četiri svoju popularne drame. Dugovječni Grey’s Anatomy će se time nastaviti i u 18. sezoni, nakon što je glavna zvijezda Ellen Pompeo produžila svoj ugovor za barem još jednu sezonu. Petu sezonu su zaradili i spin-off Station 19 te još jedna medicinska drama The Good Doctor. Nova drama Big Sky je nekim čudom uspjela uvjeriti gledatelje i mrežu da je vrijedna praćenja te nakon trinaest emitiranih epizoda zaradila drugu sezonu. Finale prve je trenutno zakazano za utorak 18. svibnja.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861