ABC: Big Sky zaradio dodatnih šest epizoda za prvu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC: Big Sky zaradio dodatnih šest epizoda za prvu sezonu

ABC: Big Sky zaradio dodatnih šest epizoda za prvu sezonu

Jedna od rijetkih novih broadcast serija ove televizijske jeseni je upravo proširila svoju debitantsku sezonu s deset na šesnaest epizoda, javlja Variety. Nova ABC-jeva drama je započela sredinom studenog te nakon samo tri emitirane epizode uvjerila mrežu u svoju stabilnost. Big Sky je trenutno jedan od bolje stojećih serija na ABC-u po pitanju gledanosti, što se možda više može pripisati siromašnosti programa nego kvaliteti ovog procedurala.

Za razliku od ABC-a, mi nismo baš bili previše oduševljeni viđenim. Nakon dvije epizode nevjerojatno je koliko klišeja ova serija već ispucala, koliko ih već unaprijed vidite i koliko se čvrsto primate za glavu jer predosjećate nadolazeću migrenu. Koji je točno dugoročni plan za ovu seriju ne želimo pogađati, ali kad bismo se kladili, rekli bismo da ga baš i nema.

Priča ovdje prati nekoliko različitih likova u srcu Amerike. Glavni trojac privatnih istražitelja slučajno je nabasao na lanac krijumčara žena koji pratimo kroz prizmu Norman Bates kamiondžije koji otima prostitutke na zabačenim benzinskim postajama. Problem je što već u startu znamo tko je negativac i što nema nekog velikog pritiska da radnja napreduje, jer kad pronađu otete djevojke serija više nema potrebe postojati.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861