Netflix: Feel Good završava s drugom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Feel Good završava s drugom sezonom

Netflix: Feel Good završava s drugom sezonom

Šest epizoda nove Netflixove romantične dramedije je ugledalo svjetlo dana sredinom ožujka ove godine, a istovremeno je emitirana i na britanskom Channel 4. Prva sezona je pokupila izrazito pozitivne kritike, no Netflix je ipak odlučio kako će druga sezona ujedno biti i posljednja, javlja Deadline.

U Feel Good, kanadska komičarka Mae Martin uz pomoć suscenarista Joea Hampsona donosi priču o Mae (tumači je sama Martin), kanadskoj komičarki koja “tuče” klubove po Velikoj Britaniji, nastojeći se probiti na stand up sceni, a istovremeno se boriti s demonima iz prošlosti — ovisnošću te posljedičnim problemima s roditeljima i uzorcima u romantičnim odnosima. Stvari se brzinski zakompliciraju kad na jednoj gaži upozna George (Charlotte Ritchie), djevojku iz više srednje klase, po svemu vrlo konvencionalnu učiteljicu, kojoj je ovaj ljubavni interes prvi takve vrste. 

Uz već viđene likove, u novim epizodama će se pojaviti i Jordan Stephens (Glue), John Ross Bowie (Speechless), Eve (The Talk) i Eleanor Matsuura (The Walking Dead), no zasad nije poznato o koliko novih epizoda je riječ. Druga sezona je već počela s produkcijom te se finalni nastavci očekuju 2021. godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861