ABC: Reboot The Wonder Years srijedom, zadnja sezona Black-isha na zimu – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC: Reboot The Wonder Years srijedom, zadnja sezona Black-isha na zimu

ABC: Reboot The Wonder Years srijedom, zadnja sezona Black-isha na zimu

Treća broadcast mreža koja prezentira svoj jesenski raspored je ABC. Za nadolazeću jesen, ABC je pripremio dvije nove drame The Wonder Years i Queens, dok će na zimu i proljeće emitirati komedije Abbott Elementary i Maggie, kao i limitiranu seriju Women of the Movement.

The Good Doctor se i u svojoj petoj sezoni nastavlja prikazivati ponedjeljkom u 22:00 gdje je dosad ostvario pohvalne rezultate za mrežu. Prva nova izmjena stiže utorkom gdje je ABC smjestio novu glazbenu dramu Queens o nekad popularnoj hip-hop grupi koja planira ponovni povratak na scenu. Moramo priznati, ovo vuče snažne paralele s Girls5Eva emitiranoj ovog svibnja na Peacocku, ali ako će biti barem upola zabavno, može računati na nas.

Srijeda je ispunjena komedijama. Dok The Goldbergs i The Conners zadržavaju svoje prošlogodišnje termine, u međuprostoru se ubacuju reboot komedije The Wonder Years s početka 90-tih, te druga sezona Home Economics predstavljene ovog proljeća. Praznine u rasporedu nastale su neočekivanim otkazivanjem American Housewife koja je različite termine srijedom držala već četiri godine, te nove zimske komedije Call Your Mother koja nije ispunila očekivanja mreže.

Prošle godine, Grey’s Anatomy se vratio svom tradicionalnom terminu “Thursdays at 9” koji je zadnji put držao prije sedam godina. Mreža je odlučila i ove godine zadržati isti termin te sat vremena ranije smjestiti spin-off Station 19. Prošlogodišnji najuspješniji mrežin debitant Big Sky premješten je u termin nedavno otkazanog Rebela čije je otkazivanje bilo jedno od šokantnijih ove godine zbog pedigrea njene autorice Kriste Vernoff na mreži. Krista je ove sezone, uz Rebel, radila i na novim epizodama Grey’s Anatomy i Station 19, a dosad je za ABC radila i na davno otkazanoj Private Practice.

Kao što smo već istaknuli, za midseason ostaju nove komedije Abbott Elementary i Maggie, kao i limitirana serija Women of the Movement. Osma i zadnja sezona nagrađivane komedije black-ish također će se vratiti najranije na zimu, a iako to još nije potvrđeno, može se naslutiti da bi broj finalnih epizoda bio manji od onog prethodnih sezona.

Dan20:0020:3021:0021:3022:0022:30
PonedjeljakDancing With the StarsThe Good Doctor
UtorakThe BacheloretteQUEENS
SrijedaThe GoldbergsTHE WONDER YEARSThe ConnersHome EconomicsA Million Little Things
ČetvrtakStation 19Grey’s AnatomyBig Sky
PetakShark Tank20/20
SubotaSaturday Night Football
NedjeljaCelebrity Wheel of FortuneSupermarket SweepThe Rookie

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861