Queens: Nova ABC-jeva glazbena drama o comebacku hip-hop grupe – serijala.com
Trenutno čitaš
Queens: Nova ABC-jeva glazbena drama o comebacku hip-hop grupe

Queens: Nova ABC-jeva glazbena drama o comebacku hip-hop grupe

Za nadolazeću jesen, ABC je pripremio dvije nove serije — glazbenu dramu Queens te reboot komedije The Wonder Years s početka 90-tih. Queens je smješten u terminu utorkom nakon nove sezone realityja The Bachelorette.

Nasty Bitches je hip-hop grupa koja je 90-tih godina žarira i palila glazbenim ljestvicama da bi se nedugo nakon toga raspala, a njene se članice Brianna, Jill, Valeria i Naomi okrenule solo karijeri. Dvadeset godina poslije, vrijeme je za reunion, a četiri pjevačice nisu sigurne jesu li dorasle novim zahtjevima glazbene scene.

Vodeće uloge preuzimaju pjevačice Eve i Brandy (Star) te Nadine Velazquez (Major Crimes) i Naturi Naughton (Power), dok im se u sporednim ulogama pridružuju Taylor Selé (P-Valley) te Pepi Sonuga (The Fosters). Iza same serije stoji Zahir McGhee koji je dosad za ABC radio na otkazanim Stumptown i For the People te završenom Scandalu.

Moramo priznati, Queens po svojoj premisi vuče snažne paralele s Girls5Eva emitiranoj ovog svibnja na Peacocku, ali ako će biti barem upola zabavno, može računati na nas.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861