Pozdrav Lostu – serijala.com

U potrazi za odgovorima.

 1. lossb says:

  puno zujao, malo meda dao

 2. Crash0 says:

  A bas sam se poveselio da ce, sad kad je zavrsio, prestat i clanci o lostu na serijali. Nazalost, bio sam u krivu.

 3. (ma.b) says:

  Haha, haters gonna hate.

 4. (kv) says:

  Trolls gonna troll :)
  I opet ce Lost biti najcitaniji clanak, valjda zato jer je toliko dugacak da ga ne mozes zaobici.

 5. justBsimple says:

  Ja čekam članak o Breaking Badu, sad kad je kraj sezone, pa ništa.

 6. (mđ) says:

  Hehe, vidim, nisam jedini koji vidi ironiju u nekim komentarima. A članak je… započeo u jednom smjeru, završio u drugom, ali nedorečenost je bila namjerna.

  Breaking Bad… bit će. Lako je reći da je serija (ili sezona) jebeno dobra, malo je teže smisliti par tisuća znakova od toga.

 7. Rapttor says:

  Volim Lost, al brate, to je precijenjena serija.

 8. Me and the voices... says:

  Meni se članak svidio, vrlo je zabavan na određenim dijelovima. Međutim ne mogu se oteti dojmu da se nažalost limitirana @serijala-ina pera (malo je aktivnih autora) bespotrebno troše na već pomalo zamarajuće “Lost-homage”. Postoje serije u jednakom ili malo slabijem rangu koje se trenutno mogu pratiti npr. True Blood, Breaking Bad itd. a one ne dobivaju niti par rečenica na uvodnoj strani. Tako se ne popularizira niti serijala kao web niti serije kao takve i zato se stvara dojam “Lost je precijenjen”…

 9. (dš) says:

  Bit će Breaking Bad članak, samo treba malo vremena; kao sto je rekao Marko, lako je napisati “Jebeno je.”, a malo teže pretvoriti to u suvisli clanak od nekoliko tisuca znakova.

  Biti ce i True Blood clanak za trecu sezonu, ali ne prije premijere na HBO Adriji. Isto tako i Treme. Polako.

  Biti će još članaka ovih dana, koji nece biti vezani za Lost, obecajemo ;) Lost fanatici smo, nemojte hejtati :)

 10. (mđ) says:

  OK, to ima smisla. Ali kad imam nešto ovakvo http://i48.tinypic.com/wj8682.png već dugo dugo… o Lostu mi je najlakše pisati (fanatik, da)… i za to sam već dugo znao otprilike kaj ću napisati. Ove neke druge stvari su već malo izblijedile, i tak :)

 11. (kv) says:

  @voices
  je, istina je. Ali netko je u komentarima vec ranije dobro napisao, Lost nismo ni blizu dovoljno pokrili kad je zavrsio. Slazem se s time. Osim tjednih recenzija nije bilo nijednog recapa dosad. Haters be hatin’, ali baci oko desno na tab “popularno” – najcitaniji clanak u niti dva dana. Dobro, priznam, to apsolutno nista ne znaci kad smo malo zapustili recenzije u zadnje vrijeme, ali clanci i vijesti o Lostu su redovito najcitaniji.
  Mislim, znamo i mi da nismo pokrili neke stvari koje zasluzuju to, ali malo je vremena, malo je ljudi. Zato smo uveli Flashback i tamo probali to nadoknaditi, hvala bogu na Breaking Bad smo kolektivno svrsavali. (a bio je i clanak kao uvod u sezonu)
  I tak. Point is, ako netko misli da moze napisati smislenu i zanimljivu recenziju bilo cega, onaj link u headeru nije dzabe stavljen :))

 12. justBsimple says:

  Pare, pare, ja napamet neznam pisati :)

 13. (kv) says:

  Prvih petero ljudi koji se jave dobiju urednicku placu! Samo ovaj tjedan!

 14. Rapttor says:

  Dobar je text, cisto da se razumjemo. :)
  Ali radije bih procitao osvrt na Doctor Who, Breaking Bad…cak i SGU. Ovo o Lostu… to su stvari koje vec svi znamo. Mislim, rado bih za recimo godinu-dvije procitao neki nostalgican osvrt na Lost, ali sada je prerano i nepotrebno, imho. :)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *