Nakon Vikingsa Katheryn Winnick odlazi na ABC u seriji Davida E. Kelleyjea – serijala.com
Trenutno čitaš
Nakon Vikingsa Katheryn Winnick odlazi na ABC u seriji Davida E. Kelleyjea

Nakon Vikingsa Katheryn Winnick odlazi na ABC u seriji Davida E. Kelleyjea

Historyjevi Vikingsi polako putuju prema televizijskoj Valhalli, ali Katheryn Winnick (Lagertha) neće dugo biti bez posla. Deadline javlja da je Winnick prihvatila ulogu u novoj ABC-jevoj seriji, adaptaciji serijala romana C.J. Boxa, The Big Sky.

The Big Sky dolazi iz pera jednog od najpoznatijih televizijskih autora svih vremena, Davida E. Kelleyja. Serija će pratiti privatnu istražiteljicu Cassie Dewell i njenu partnericu, bivšu policajku, Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) u potrazi za dvjema djevojkama koje je oteo vozač kamiona negdje u Montani. Slučaj se vrlo brzo otme kontroli kad Cassie i Jenny saznaju da dvije sestre nisu jedine nestale osobe na tom području.

The Big Sky će biti mješavina trilera i standardnog policijskog procedurala, a Winnick se pridružuje već najavljenom Ryanu Phillipeu, Johnu Carrollu Lynchu i Dedee Pfeiffer. Projekt je od ABC-ja dobio zeleno svjetlo i serija će se prikazivati na programu već sljedeće televizijske sezone.  Što to znači za Stumptown još ne znamo, ali ne piše mu se dobro.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861