ABC: The Rookie nedjeljom, Station 19 na zimu, a Mixed-ish i Schooled u paru sa svojim roditeljima – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC: The Rookie nedjeljom, Station 19 na zimu, a Mixed-ish i Schooled u paru sa svojim roditeljima

ABC: The Rookie nedjeljom, Station 19 na zimu, a Mixed-ish i Schooled u paru sa svojim roditeljima

Treći po redu je ABC koji je predstavio svoj program kojeg planira za iduću jesen. Od ukupno sedam novih naručenih serija, njih četiri ćemo moći gledati od rujna, dok ostali stižu najranije iduće zime.

Mreža nastavlja svoje nove drame testirati terminima utorkom i srijedom nakon 22:00h, što je prošle godine pripalo The Rookieju i A Million Little Things. Obje serije su dosta dobro stajale s gledanosti, dok je potonja dobili veliki skok u popularnosti otkako je u midseasonu premještena na četvrtak kao zamjena za Station 19. Shonda se ne buni, A Million Little Things ide dobro, vatrogasna drama može pričekati i zimu pa zašto bi ABC kvario nešto što valja.

Osim MLT-a, premješten je i The Rookie koji se smjestio u nedjelju, a malo sam razočaran što Nathana Filliona nisu vratili na tradicionalni termin “ponedjeljkom u 10” koji je držao šest godina kao Richard Castle. No, sve dok The Good Doctor čuva ponedjeljak nakon Dancing With the Stars, The Rookie će poslužiti kao dobra protuteža realityju nedjeljom. Termine utorkom i srijedom su preuzele dvije nove drame – Emergence s Allison Tolman i Stumptown s Cobie Smulders – dok je ostatak večeri ispunjen polusatnim komedijama. Također, bit će zanimljivo vidjeti kako će misterija Emergence stojati u odnosu na zadnju sezonu mega-popularnog Empirea.

Traileri: Emergence, Mixed-ish i Cobie Smulders u adaptaciji Stumptowna na ABC-u

Od jeseni će se neke srodne komedije upariti pa će tako novi Mixed-ish, prequel Black-isha, ići pola sata prije matične serije, dok će Schooled kretati odmah nakon svojih The Goldbergsa. Zanimljivo je kako je ABC ovdje već ubacio drugu sezonu komedije Bless This Mess koja je krenula prije svega mjesec dana, te nakon četiri epizode zaradila narudžbu novih nastavaka. Smještena je nakon izvrsno stojećih The Connersa koji su za drugu sezonu dobili povećanu narudžbu od devetnaest epizoda, a dan poslije će se emitirati zadnja sezona Modern Family.

Za zimu i proljeće onda ostaju već spomenuti Shondin Station 19 te sedma sezona Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. što ima smisla jer je šesta krenula tek prošli tjedan. Od novih serija ćemo čekati pravničku dramu For All, obiteljsku komediju United We Fall te romantični The Baker and The Beauty.

Dan20:0020:3021:0021:3022:0022:30
PonedjeljakDancing With the StarsThe Good Doctor
UtorakThe ConnersBless This MessMIXED-ISHblack-ishEMERGENCE
SrijedaThe GoldbergsSchooledModern FamilySingle ParentsSTUMPTOWN
CetvrtakGrey's AnatomyA Million Little ThingsHow to Get Away With Murder
PetakAmerican HousewifeFresh Off the Boat20/20
NedjeljaKIDS SAY THE DARNEDEST THINGSShark TankThe Rookie

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861