Recenzija: Horace & Pete — Vrhunac autorske televizije – serijala.com

Kako nam je Louis C.K. gotovo neprimijetno dao najbolju seriju godine.

 1. Macondo says:

  Mislin da san neki dan pročita da je Louie upa u milijunski dug zbog Horaca and Petea

  • Krešo says:

   Ma to je bilo prenapuhano. Covjek je potrosio cca 8 milja na seriju i morao je dignuti kredu, kao sto svatko od nas mora za auto ili stan. Vratit ce to jako brzo sljedecim standup specijalom i turnejom. Ili prodat par stanova.

 2. stiva993 says:

  čim sam od vas pročitao da je odjednom novo louievo djelo vani odmah sam počeo gledat i u prvih sat vremena prve epizode serije koja nije ni najavljivana bila niti napuhana sam uživao doslovno svake sekunde, likovi, dijalozi su vrhunski, ona scena kad on s bivšom ženom priča pola sata je vrhunska, ma sve :)

 3. ante je car says:

  U clanak ispod san nalisa da ce se sutra ovo torrentat. Ali nakon ovog clanka cu rec da ce ovo bit prva serija u zadnjih valjda 5-6 godina koju necu torrentat.

 4. Sauron's Finest says:

  alda i buscemi su mi odlični u seriji kao i cijela ekipa što kampira na šanku, ali svejedno nisam pretjerano oduševljen, bio bi više sretniji da je umjesto ovoga bila nova sezona louiea, jebiga, čak mi ni nije najbolja njegova serija ove godine, baskets mi je bolji…jebiga

  • babea44713 says:

   C.K. je rekao da je umoran od Louie-ja tako da je budućnost te serije upitna. Vjerojatnije je da će pokušati neki novi eksperiment (ako ga ne obeshrabri dosadašnji relativni financijski neuspjeh ovoga).

 5. babea44713 says:

  Odlični glumci, interesantan eksperiment, ali moram reći da baš ne dijelim potpuno oduševljenje. U biti se potpuno slažem sa jednom internet recenzijom koja kaže da je serija “one meddling suit away from the masterpiece”. Odlično je kad autori imaju apsolutnu slobodu, ali nekad je ipak potrebna i osoba sa strane koja će svojim inputom pomoći djelu da ne “zabrije” previše. Ovo mi na kraju djeluje kao nekakva “alfa” verzija nečega što je stvarno moglo biti jako dobro… ali je na kraju ispalo tek interesantno i zanimljivo.

  No u svakom slučaju preporučujem svakome ko voli nešto drugačije. I ako ste već torrentali, budite dobri pa kupite barem epizodu-dvije; slažem se da je $31 možda puno, ali $5 nije, a na taj način barem malo potičete ovakav način distribucije koji ima velikog potencijala (i kojeg piratluk vjerojatno puno jače boli nego velike produkcijske kuće).

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *