HBO obnovio Game of Thrones, Veep i Silicon Valley, ali koliko će još trajati? – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO obnovio Game of Thrones, Veep i Silicon Valley, ali koliko će još trajati?

HBO obnovio Game of Thrones, Veep i Silicon Valley, ali koliko će još trajati?

U nedjelju kreće dugo očekivana, velom tajne obavijena šesta sezona Igre prijestolja, ali HBO se već požurio obnoviti je za sedmu. Odmah u paketu, obnova ide i za dvije komedije Silicon Valley i Veep, koji sada ulaze u svoju treću i petu sezonu.

HBO, doduše, nije objavio koliko će epizoda svaka od njih imati. I dok je sasvim razumno pretpostaviti da će komedije dobiti po deset epizoda svaka, najveća nepoznanica je Game of Thrones.

Svi znamo da će ova sezona ugaziti u nepoznati teritorij, Geroge R.R. Martin zaostao je pisanim materijalom iza Davida Benioffa i D.B. Weissa, no ujedno se bliži kraj sage. Već neko vrijeme showrunneri serije najavljuju da se kraj bliži, no konkretnih informacija zasad nema.

Tjedan dana stara, čini se relativno pouzdana glasina, sugerira da bi sedma i osma sezona mogle biti skraćene, po nedavno istrošenom receptu AMC-a sa Breaking Badom i Mad Menima. Naruči jednu sezonu, emitiraj je dvije godine. Priča se o narudžbi 13 epizoda koje bi bile podijeljene na sedmo, odnosno šesto-epizodne sezone.

Do razjašnjenja planova za kraj serije, primamo oklade je li Jon Snow mrtav ili živ. Na ovaj ili onaj način.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861