HBO priprema seriju o Jonu Snowu, Kit Harington se vraća – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO priprema seriju o Jonu Snowu, Kit Harington se vraća

HBO priprema seriju o Jonu Snowu, Kit Harington se vraća

Pomalo iznenađujuće jučer je procurila vijest kako HBO priprema novu seriju iz “Pjesme leda i vatre” koja će nastaviti priču Jona Snowa nakon završetka “Igre prijestolja”, The Hollywood Reporter ekskluzivno prenosi. Kit Harington, koji je igrao Jona Snowa u svih osam sezona “Igre prijestolja”, trebao bi se vratiti ulozi koja ga je proslavila ako serija dobije zeleno svjetlo od kabelskle mreže.

“Igra prijestolja” je završila prije tri godine i nakon što je provela dobar niz proteklog desetljeća kao jedna od najpopularnijih serija na televiziji posljednji niz epizoda ugasio je kolektivni entuzijazam gledatelja prema ovom IP-ju. George R.R. Martin još uvijek nije izdao šestu knjigu svojeg serijala, a čini se da i neće tako skoro.

HBO će 22. kolovoza imati premijeru prvog spinoffa, “Zmajeva kuća”. Radnja serije od 10 epizoda, temeljene na knjizi “Vatra i krv” Georgea R.R. Martina, odvija se 200 godina prije događaja iz “Igre prijestolja” i donosi priču o Kući Targaryen.

U glavnim ulogama su Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel i Rhys Ifans. Ostatak glumačke ekipe čine Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes i Savannah Steyn.

Pročitaj još

George R.R. Martin je jedan od tvoraca i izvršnih producenta uz Ryana Condala, ujedno i scenarista, te Miguela Sapochnika, koji također potpisuje i režiju. Scenaristica i izvršna producentica je Sara Hess, a ostali izvršni producenti su Jocelyn Diaz, Vince Gerardis i Ron Schmidt. Redateljice su Clare Kilner i Geeta V. Patel, a redatelj i izvršni koproducent je Greg Yaitanes.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861