House of the Dragon: Prvi teaser za drugu sezonu je ovdje – serijala.com
Trenutno čitaš
House of the Dragon: Prvi teaser za drugu sezonu je ovdje

House of the Dragon: Prvi teaser za drugu sezonu je ovdje

HBO je objavio službeni teaser za drugu sezonu HBO Original serije “Zmajeva kuća” (House of the Dragon) tijekom panela CCXP23 u São Paulu, Brazil. Druga sezona će se sastojati od osam epizoda i imat će premijeru u ljeto 2024. na HBO Maxu i HBO-u.

Temeljena na romanu “Vatra i krv” Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz “Igre prijestolja” i govori o kući Targaryen.

Glumačka ekipa koja se vraća u drugoj sezoni: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno i Rhys Ifans. Dodatna glumačka postava koja se vraća uključuje Harryja Colletta, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phiu Saban, Jeffersona Halla i Matthewa Needhama.

Nova glumačka ekipa druge sezone: Clinton Liberty kao Addam od Hulla, Jamie Kenna kao Ser Alfred Broome, Kieran Bew kao Hugh, Tom Bennett kao Ulf, Tom Taylor kao Lord Cregan Stark i Vincent Regan kao Ser Rickard Thorne. Ranije najavljena nova ekipa druge sezone uključuje Abubakara Salima kao Alyn iz Hulla, Gayle Rankin kao Alys Rivers, Freddieja Foxa kao Ser Gwaynea Hightowera i Simona Russella Bealea kao Ser Simona Stronga.

Sukreatori i izvršni producenti su George R.R. Martin i Ryan Condal,  izvršni producenti su Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere i Vince Gerardis.

Prva sezona serije “Zmajeva kuća” i sve sezone serije “Igra prijestolja” dostupne su na HBO Max streaming platformi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861