Smanjena narudžba epizodi za drugu sezonu House of the Dragon – serijala.com
Trenutno čitaš
Smanjena narudžba epizodi za drugu sezonu House of the Dragon

Smanjena narudžba epizodi za drugu sezonu House of the Dragon

Druga sezona HBO-ove drame House of the Dragon počinje se snimati u narednim mjesecima. Deadline javlja da je narudžba od deset epizoda za drugu sezonu skresana na osam epizoda, ali i da to nije zbog financijskih problema WBD-a nego dugoročnog plana autora serije. HBO je vrlo blizu naručivanja treće sezone, a sami autori Ryan Condal i George R.R. Martin još uvijek razmišljaju hoće li priča završiti nakon treće ili četvrte sezone.

Glasnogovornik s mreže apostrofirao je kako je rezanje dvije epizode iz druge sezone bilo isključivo zbog priče. Mreža navodno vrlo brzo kreće u casting za treću sezonu, a Condal priprema scenarije. Premijera druge sezone očekuje se tijekom ljeta 2024.

Samo nekoliko dana nakon premijere akcijskog trilera The Night Agent Netflix je naručio novu sezonu. U rijetkom potezu streaming platforma vrlo je brzo reagirala s obnovom jer je The Night Agent jedna od najgledanijih serija u povijesti Netflixa. U prvom vikendu prikazivanja serija je ostvarila 168 milijuna streamanih minuta… što je definitivno neki broj. The Night Agent, triler od deset epizoda, temeljen na istoimenom romanu Matthewa Quirka svoju je premijeru imao 23. ožujka. Seriju potpisuje Shawn Ryan, a u glavim ulogama pojavljuju se Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Eve Harlow, D.B. Woodside i drugi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861