Max stiže u Hrvatsku 21. svibnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Max stiže u Hrvatsku 21. svibnja

Max stiže u Hrvatsku 21. svibnja

Warner Bros. Discovery je objavio da će Max, njihova poboljšana streaming usluga, biti lansirana u prvim europskim zemljama 21. svibnja. Max okuplja nezaobilazni HBO Max program, Discoveryjeve zanimljive sadržaje iz stvarnog života i svu vrhunsku akciju s Eurosport premium pretplate kako bi stvorio potpuno iskustvo gledanja za cijelu obitelj s vodećim TV emisijama, novim i kultnim filmovima, nezaobilaznim sportskim događajima i vodećim TV mrežama u odabranim zemljama, na jednom odredištu, po prvi put.

21. svibnja, Max će postati dostupan u Srednjoistočnoj Europi, nordijskim zemljama i na Iberijskom poluotoku*. Potom, slijedi lansiranje u Poljskoj, Nizozemskoj, Francuskoj i Belgiji. Francuska i Belgija prve su nove zemlje u kojima je  WBD pokrenuo streaming uslugu u više od dvije godine. Nakon toga, uz lansiranja u SAD-u u srpnju 2023 i u Latinskoj Americi i Karibima ranije ove godine, Max će biti dostupan u 25 država u Europi i ukupno 65 država i teritorija diljem svijeta.

JB Perrette, predsjednik i izvršni direktor sektora Global Streaming & Games u Warner Bros. Discoveryju, koji je najavio lansiranje Maxa na TV festivalu Series Mania rekao je:

Max je glavno odredište za streaming Warner Bros. Discoveryja i temelji se na našem dugogodišnjem naslijeđu u Europi, ujedinjujući raznovrsnu i bogatu kulturu zabave s naših usluga i mreža na jednom mjestu. Sadržaj koji imamo na Maxu, od „Zmajeve kuće“ (House of the Dragon) do Olimpijskih igara u Parizu 2024., i više od toga, znači da Max ima nešto za svakoga, za svako raspoloženje i priliku.“

Jamie Cooke, generalni menadžer za CEE područje, Bliski istok & Tursku, EMEA Creative & Pay TV u Warner Bros. Discoveryju rekao je:

„Izuzetno sam uzbuđen zbog dolaska Maxa u Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, Crnu Goru i još pet regija u Srednjoistočnoj Europi** jer je to početak novog poglavlja u dugoj baštini naše regije. Na Maxu ćemo prikazivati najupečatljivije globalne hitove, nastaviti biti platforma za gledanje lokalnih nagrađivanih dokumentarnih filmova i serija kao što su „Apolonia, Apolonia“ (Apolonia, Apolonia), „Pianoforte“ (Pianoforte), „Spy/Master” (Spy/Master) i „Vika!” (Vika!), te platforma za uživanje u novim uzbudljivim pričama poput „Zmajeve kuće“ (House of the Dragoon), dokumentarcima „Poljubite budućnost“ (Kiss the Future) i „Nebo iznad Zenice” (Sky above Zenica), koje ćete nakon lansiranja sve moći gledati na jednom mjestu.”

Ponuda sadržaja

Lansiranje Maxa u Europi bit će obilježeno povratkom dugo očekivane druge sezone originalne HBO serije „Zmajeva kuća” (House of the Dragon), čija će premijera biti 17. lipnja. Max će unijeti novo iskustvo streaminga u Europu s više od dvostruko većim brojem sadržaja nego što je trenutno dostupno na HBO Maxu. Ovo ljeto, Max će biti  jedina platforma na kojoj će biti moguće pratiti Olimpijske igre u Parizu 2024 uživo, u cijelosti, u 25 država u Europi gdje će Max biti dostupan. Olimpijske igre u Parizu 2024. bit će uključene u sve planove pretplate, osiguravajući svim Max korisnicima potpuni pristup najvećem sportskom događaju na svijetu.

Max je jedinstven među pružateljima usluga streaminga zbog  kombinacije svoje neusporedive raznolikosti i nove i poboljšane aplikacije s kultnim franšizama i moćnim korisničkim iskustvom.Pretplatnici će moći uživati u raznolikom i kvalitetnom zabavnom sadržaju uz Warner Bros. filmove poput Barbie” (Barbie), Aquaman i izgubljeno kraljevstvo” (Aquaman and The Lost Kingdom), te Wonka” (Wonka), HBO Originale kao što su The Last of Us“, „Bijeli lotos” (The White Lotus),Euforija” (Euphoria), „Pravi detektiv: Zemlja tmine” (True Detective: Night Country), „Režim” (The Regime),„Simpatizer” (The Sympathizer), „Pehist – drugi dio” (The Jinx Part Two) i nadolazećom novom komedijom „The Franchise“.

Na Max stiže nova ponuda Max Originala bazirana na popularnim filmskim likovima i franšizama Warner Bros. Picturesa, uključujući „Pingvin(The Penguin)„Welcome to Derry“(IT Stephena Kinga). U ponudi će biti i filmovi iz opsežne knjižnice WB-a, uključujući Harry Potter franšizu,„Matrix” (The Matrix),„Vitez tame” (The Dark Knight), „Joker“,„Gospodar prstenova” (The Lord of the Rings), kao i obožavateljima omiljene Discovery serije „90 dana do vjenčanja(90 Day Fiancé), ,,Zlatna groznica”(Gold Rush) i „Renovator” (Fixer Upper).

Pročitaj još

Sport će obožavateljima nuditi opsežnu pokrivenost glavnih međunarodnih i europskih sportskih događaja, uključujući teniski Grand Slam kao što su Australian Open, Roland-Garros i US Open, tri velike biciklističke utrke – Giro d’Italia, La Vuelta a España i Tour de France, uz Tour de France Femmes, 24 sata Le Mansa i svaki značajan zimski sport na World Championshipu i World Cupu. (Prava za sportska događanja se razlikuju od zemlje do zemlje.)

Pretplate

Max će nuditi različite vrste pretplata, kao i opciju sportskog dodatka koji se može uvrstiti na bilo koju osnovnu pretplatu***. Sve pojedinosti o cijenama bit će objavljene u idućim tjednima i razlikovat će se od zemlje do zemlje.

Postojeći HBO Max pretplatnici moći će iskusiti Max zadržavajući svoje trenutne profile i povijest gledanja, nastavljajući svoju avanturu na Maxu tamo gdje su stali. U nekim slučajevima, ovisno o uređaju ili operativnom sustavu, HBO Max aplikacija će se automatski nadograditi na Max aplikaciju. U drugim slučajevima, korisnici će prilikom otvaranja svoje HBO Max aplikacije biti upućeni da preuzmu novu Max aplikaciju, te će nakon nekoliko jednostavnih klikova moći početi istraživati novu platformu. Pretplatnici Eurosport Premium SVOD-a bit će uskoro obaviješteni o detaljima kako se pretplatiti na Max.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861