Prvi streaming servis u regiji besplatno dostupan u travnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi streaming servis u regiji besplatno dostupan u travnju

Prvi streaming servis u regiji besplatno dostupan u travnju

“Registriraj se odmah i gledaj besplatno” — prvi regionalni streaming servis Pickbox NOW tijekom travnja nudi pristup trima vrhunskim serijama koje su oduševile gledatelje, potrebno je samo besplatno se registrirati. Britanska špijunska serija snimana na nekoliko lokacija u Zagrebu, provokativna skandinavska serija o zamkama luksuznog života te šokantna dokumentarna serija o najpoznatijoj otmici na svijetu — po jedna epizoda svake serije bit će dostupna svima registriranima na Pickbox NOW sve do 30. travnja. Evo što sve trebate znati o ovim fenomenalnim serijama!

NATASCHA KAMPUSCH: ŽIVOT U ZATOČENIŠTVU (NATASCHA KAMPUSCH: A LIFETIME IN PRISON)

Kako je provesti 3069 dana u zatočeništvu? Odgovore pruža ova dokumentarna serija o najpoznatijoj otmici na svijetu, a svoja iskustva prepričat će upravo Natascha Kampusch glavom i bradom.

DOSJE IPCRESS (THE IPCRESS FILE)

The Ipcress File britanska je hladnoratovska špijunska triler-serija, smještena u 1963. godinu, za vrijeme hladnog rata. Atmosferična, snažna i uvjerljiva, ova serija oduševit će sve obožavatelje krimića i špijunskih serija. U središtu priče je Harry Palmer, bivši krijumčar koji nevoljko postaje špijun, nađe se u središtu opasne tajne misije u kojoj mora upotrijebiti svoje veze kako bi pronašao nestalog britanskog nuklearnog znanstvenika.

IZLAZ (EXIT)

Kako živi norveška elita i je li zlato zaista sve što sja? Skandinavska serija Exit moderna je dramska serija koja se temelji na istinitoj priči i otkriva mračni, skriveni, superbogati svijet hedonizma. Ekskluzivni svijet bogate elite Osla predstavljen je kroz četvoricu prijatelja koji imaju apsolutno sve što požele, osim izlaza iz vlastite kože. Skriveno i ekskluzivno, ali i mračno i nenormalno, ova serija otkriva svijet bogatih Norvežana.

JEDINSTVENI STREAMING SERVIS Prvi streaming servis u regiji Pickbox NOW može se pohvaliti premijerama serija, hit-serijama poput Mad Men (“Momci s Madisona”), Flack (“Seks, droga i PR”) i brojnim drugim, zanimljivim španjolskim serijama poput Dos Vidas (“Dva života”) i Seis Hermanas (“Šest sestara”) te mnogobrojnim britanskim, kriminalističkim, detektivskim i misterioznim skandinavskim serijama. Osim toga, nudi i brojne festivalske europske filmove, što znači da se mogu gledati najkvalitetniji i najnoviji europski filmovi, poput nagrađivanog latvijskog filma Runner (“U trku”) ili fenomenalnog albanskog filma Open Door (“Otvorena vrata”). Pickbox NOW dostupan je diljem regije, a sve serije i filmovi prevedeni su kroz titlove.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861