Recenzija: Watchmen — hrabra i beskompromisna vizija nagradit će obožavatelje predloška – serijala.com

Jedna od najisčekivanijih novih serija ove jeseni intrigantna je i inventivna priča na temeljima stripovske Biblije.

 1. skiks says:

  Izvrstan tekst, jedva čekam premijeru!

 2. stiva_madman says:

  Nikad nisam gledao Watchmen niti čitao strip niti ništa, ima li smisla gledati? Ili se moram bar s nečim upoznati? Kakav točno predložak? Puno pitanja :) bez obzira, nikad gledao niti išta o ovome znam, ali recenzija je super!

  • Dario Španović says:

   Ja bih definitivno preporučio čitanje stripa prije gledanja serije. Može se i bez, ali hrpa toga ti neće biti jasna. Predložak je jedan jedini — Watchmen (Alan Moore i Dave Gibbons). Postoji i hrvatski prijevod u izdanju Fibre (Čuvari). Hvala za pohvale!

 3. mormont says:

  Hvala Dario,naručio sada strip, da se pripremim :)

 4. Nikola says:

  meni je serija za sada bezveze. gledao film i nije mu ni do koljena. iako moram priznati da se serija zove nekako drugačije malo bolje bi mi sjela (iako ne puno bolje). ono što me ne čak razočaralo nego više naljutilo je zavaravanje. zamislite da se supergirl (serija) zove superman ili da dođeš na neki koncert, a umjesto pjevača videozid sa njegovim spotovima. na stranu sa time, nije pogođena atmosfera filma, a niti suspension. dojma sam da su i ocjene recenzenata zamagljene jer se eto zove watchmen. da se serija zove “propaganda” ocjene bi bile lošije.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *