Game of Thrones: Predstavljeni prvi vizuali za spin-off, snimanje kreće sredinom 2021. godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones: Predstavljeni prvi vizuali za spin-off, snimanje kreće sredinom 2021. godine

Game of Thrones: Predstavljeni prvi vizuali za spin-off, snimanje kreće sredinom 2021. godine

Uz najavu premijere svojih nadolazećih filmova na HBO Max platformi, šef Warner Brosa je u objavu ubacio i par vizuala za nadolazeći spin-off Igre prijestolja nazvan House of the Dragon. Slikama se kasnije pohvalila i sama serija na svom Twitter profilu te ih možete vidjeti u nastavku.

HBO je sredinom prošle godine krenuo u potragu za glumcima svoje sasvim sigurno nove hit serije, te je prije nekoliko mjeseci među prvima službeno odabran Paddy Considine (The Third Day, The Outsider) za ulogu kralja Viserysa I. Targaryena.

Pred casting ekipom su i dalje pune ruke posla, a sudeći prema mrvicama koje stižu od HBO-a, sve bi trebalo biti poznato u narednim mjesecima. Naime, naručeno je deset epizoda za prvu sezonu s čijim bi se snimanje trebalo početi sredinom 2021. godine, dok je sama premijera u planu za 2022. godinu.

Casey Bloys, predsjednik programa na HBO-u u listopadu je prošle godine slavodobitno najavio novu seriju koju će režirati veteran Igre prijestolja Miguel Sapochnik, a Ryan Condal (Colony) bit će izvršni producent i showrunner.

Pročitaj još

Podsjetimo, prije godinu dana George R.R. Martin i Ryan Condal napisali su scenarij o događajima 300 godina prije onih koje smo gledali u “Igri prijestolja” u vremenu kada je obitelj Targaryen bila strah i trepet Westerosa i kada su zmajevi slobodno letjeli kontinentom. Priča će pratiti početke dinastije i temeljit će se na Martinovoj knjizi “Fire & Blood” koja pak prati Aegona Targaryena, tvorca Željeznog prijestolja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861