Recenzija: Svi smo mi pomalo Louie – serijala.com

Jedinstvena televizijska serija nastavlja biti podjednako sjajna i fascinantna u četvrtoj sezoni.

 1. Anustart says:

  Louie prva sezona je nešto najbolje što sam gledao od komedije u zadnje vrijeme. ali nažalost kvaliteta se jako pogoršala u slijedećim sezonama. ne slažem se sa vašom recenzijom. čak i dva klipa i najbolje scene koje navedete su iz prve sezone (!?). prva je čista 10-ka, za plakati od smijeha. druga i treća su jako loše sa nekoliko dobrih scena. eto,moje mišljenje.

  • Krešo says:

   Milan je to dobro rekao, stvar je u očekivanjima.
   Prva sezona je bila humorističnija (recimo), mislim da je druga nešto najzanimljivije što je bilo na televiziji dugo godina. Ali je “eksperimentalnija”, možda više dramska.
   Ako tražiš komediju od Louieja, mislim da očekuješ da bude ono što nije…

   • gormar says:

    Slažem se od riječi do riječi.

    • Anustart says:

     sve to stoji krešo, ali meni se taj zaokret u daljnjim sezonama ne sviđa. standup mu je brutalan,tako da sam taj tip komedije očekivao-i dobio u prvoj.neka covjek eksperimentira, ništa protiv nemam. ali ovaj put za mene je eksperiment propao.želim mu sav uspjeh jer mislim da je louie vrlo komičan lik. rekao sam zato,to je samo moje mišljenje. ;) toliko.

  • babea44713 says:

   Ako ti je prva sezona najbolja onda ti preporučujem – pored snimki live nastupa – da probaš naći njegov (prilično potcijenjeni) sitcom Lucky Louie. Jest da je staromodan i klišeiziran, ali po meni ima sasvim dovoljnu količinu dobrih fora i pseudoseinfeldovskih situacija da ga se definitivno isplati pogledati.

 2. Sarabi says:

  Početak četvrte sezone je verovatno najbolji do sad!
  Ne zna se koja je epizoda bolja! :)

 3. gormar says:

  Čisti genijalac….jednostavno—-tip je jednostavno nenadjebiv i nedokučiv za sve komičare…..gledao svaku sezonu bar po 3 puta…..i ova četvrta je,za sada,vrhunska!

 4. tsoG says:

  Prvih 10min zadnje epizode, cista genijala, Tarantino style! :)

 5. anciplanci says:

  Zbog ove sam recenzije odlučila pogledati seriju, iako inače ne gledam komedije jer se skoro uvijek razočaram. Genijalan, originalan i inteligentan. Navukla sam se:)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *