The Strain obnovljen za treću sezonu, a Louie na “produljenoj pauzi” – serijala.com
Trenutno čitaš
The Strain obnovljen za treću sezonu, a Louie na “produljenoj pauzi”

The Strain obnovljen za treću sezonu, a Louie na “produljenoj pauzi”

Jučer je FX imao svoj dan na press turneji pred novimarima i kritičarima te podijelio neke novosti o svojim serijama. Za početak, mjesec dana nakon premijere druge sezone, mreža je obnvila vampirski triler The Strain za treću sezonu. Mi smo digli ruke još tamo u prvoj sezoni, no serija ide dobro prema originalnom planu od pet sezona za obradu tri izvorna romana.

Druga bitna vijest — nama tužna, ali očekivana — jest da Louis CK opet uzima pauzu od snimanja svoje serije Louie. Svestrani komičar će dobiti novu sezonu kada je poželi, slično kao i kada Larry David poželi nastaviti Curb na HBO-u, no za sada nema konkretnih planova za budućnost. Ali hej, možda se opet jedne večeri ubije travom, nazove šefa FX-a i kaže mu da ima sve spremno za novu sezonu, a onda drugi dan zaključi da je napisao nekoherentno smeće i mora početi iznova.

Osim redovitih stand-up nastupa, Louis je zaposlen produkcijom drugih komedija za FX, pa je mreža naručila seriju Better Things koju razvija zajedno sa Pamelom Adlon. Uz to, ranije su naručili komediju Baskets, koju radi sa Zachom Galifianakisom. I Pamela i Zach će glumiti u svojim serijama, dok se CK drži produkcije i scenarija.

Mreža je najavila i datume premijera svojih jesenskih serija: Fargo stiže 12. listopada, American Horror Story 7. listopada, dok nova serija Kurta Suttera, The Bastard Executioner, kreće 15. rujna. Ranije je najavljeno da se You’re the Worst na FXX vraća 9. rujna.

3 komentara
  • louis radi sa pamelom opet!?to im je već 3. serija na kojoj rade zajedno, zanimljivo…
    louie može a i nemora nastaviti, najbitnije da mu stand up speciali izlaze redovito kao i dosad
    american horror story je smeče kao i the strain (nažalost), trebao se zvati american drama story jer horora je bilo malo u drugoj sezoni
    fargo se očekuje kao i sutterova serija, palac gore

  • Takodjer, Archer je premjesten sa FX na FXX pa ne znam koliko to znaci za samu seriju. Vidjet cemo na primjeru Youre the Worst :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861