Fargo — Četvrta sezona na HBO GO-u od 1. travnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Fargo — Četvrta sezona na HBO GO-u od 1. travnja

Fargo — Četvrta sezona na HBO GO-u od 1. travnja

Smještena u Kansas Cityju 1950. godine, četvrta sezona Farga usredotočuje se na dva kriminalna sindikata koji se bore za djelić američkog sna i sklapaju nesiguran mir. Zajedno kontroliraju alternativnu ekonomiju eksploatacije, korupcije i droge. Kako bi učvrstio primirje, Loy Cannon (Chris Rock), glava afroameričke kriminalne obitelji, trampi svog najmlađeg sina Satchela sa svojim neprijateljem Donatellom Faddom, šefom talijanske mafije. Zauzvrat, Donatello predaje svog najmlađeg sina Zera Loyu. Priča o imigraciji, asimilaciji i moći isprepliće se onima o Jostu Faddi, impulzivnom i hedonističkom nasljedniku mafijaške obitelji Fadda, zatim Donatellovom posvojenom sinu Patricku “Rabbiju” Milliganu, detektiva Odisu Weffu, Oraetti Mayflower i američkom šerifu Dicku “Deafyju” Wickwareu.

Osim Chrisa Rocka u glavnoj ulozi, u seriji glume i Jessie Buckley, Jason Schwartzman, Timothy Olyphant, Jack Huston i Ben Whishaw.

Četvrta sezona Farga, smještena u 1950. godinu, kronološki se odvija najranije u odnosu na ostale sezone. Prva sezona postavljena je za 2006. godinu, dok je druga putovala u davne 1979. godine da bi ispričala priču o ocu izvornog protagonista u mlađim godinama. Treća sezona, u kojoj Ewan McGregor glumi blizance, uglavnom je bila manje povezana s prve dvije, a gledatelje je odvela u suvremenije okruženje između 2010. i 2011. godine. Sve prethodne sezone također su dostupne na HBO GO-u.

Četvrta sezona hit serije Fargo imat će premijeru 1. travnja na HBO GO-u, kada u ponudu stižu sve epizode.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861