Fargo: Jon Hamm, Juno Temple i Jennifer Jason Leigh glavna glumačka postava pete sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Fargo: Jon Hamm, Juno Temple i Jennifer Jason Leigh glavna glumačka postava pete sezone

Fargo: Jon Hamm, Juno Temple i Jennifer Jason Leigh glavna glumačka postava pete sezone

Nakon pomalo razočaravajuće četvrte sezone FX-ove crnohumorne antologije Fargo, Variety je jučer saznao tko je odabran za glavne uloge u novoj sezoni koja je odobrena još u veljači. Mreža je tada potvrdila da će se radnja nove sezone odvijati u 2019. godini i “postavljat će pitanja kao što su kada otmica nije otmica i što ako tvoja žena nije tvoja?”.

Glavne uloge u novoj sezoni dobili su Jon Hamm (Mad Men), Juno Temple (Ted Lasso) i Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight). Hamm će utjeloviti Roya, Temple će igrati Dot, a Jason Leigh će biti Lorraine. I to je sve što je FX otkrio. Ono što mi možemo izvući iz toga je… pa dosta obična imena za likove iz Farga?

Noah Hawley će i dalje biti izvršni producent i redatelj na seriji sa svojom produkcijskom kućom 26 Keys, a u poslovima izvršnog produciranja pomoć će mu Warren Littlefield, baš kao i braća Coen koji će se potpisati na špicu serije. FX nije potvrdio kada započinje snimanje na novoj sezoni, a još manje kada bi trebali imati priliku gledati nove epizode.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861