Napokon je odlučeno — Fargo se vraća krajem rujna – serijala.com
Trenutno čitaš
Napokon je odlučeno — Fargo se vraća krajem rujna

Napokon je odlučeno — Fargo se vraća krajem rujna

Iako je svoju premijeru trebala imati još u travnju — četvrta sezona FX-ovog Farga odgođena je na neodređeno jer mreža i produkcijska kuća nisu uspjeli dovršiti snimanje na posljednje dvije epizode nove sezone. Variety pak javlja da će se kamere upaliti kasnije ovog mjeseca što je idealna paklena vrućina za nove epizode serije. Fargo se inače snima u zimskom periodu zbog hladnijeg vremena i snijega koji je praktički sporedni glumac u seriji.

Novu glumačku postavu predvodit će Chris Rock u ulozi patrijarha afroameričke obitelji koja je svog najstarijeg sina predala neprijateljskoj, talijanskoj obitelji — i dobila njihovog najstarijeg sina zauzvrat. Mjesto radnje nove sezone bit će Kansas City u Missouriju, a borba dviju obitelji odvijat će se u pedesetim godinama dvadesetog stoljeća.

Pored Chrisa Rocka potvrđeno je kako će Jack Huston, Jason Schwartzman i Ben Whishaw biti u glavnim ulogama, a Jessie Buckley (Oraetta Mayflower), Salvatore Esposito (Gaetano Fadda), Andrew Bird (Thurman Smutney), Jeremie Harris (Leon Bittle), Gaetano Bruon (Constant Calamita), Anji White (Dibrell Smutney), Francesco Acquaroli (Ebal Violante), Emyri Crutchfield (Ethelrida Pearl Smutney) i Amber Midthunder (Swanee Capps) u sporedni(ji)m. Schwartzman će portretirati Jostoa Fadda, Whishaw Rabbija Milligana, a Huston će igrati Odisa Weffa.

Domaći HBO još nije potvrdio hoćemo li na našem HBO GO-u gledati četvrtu sezonu serije, ali javit ćemo vam kad i mi saznamo. Četvrta sezona Farga počinje se emitirati na FX-u 27. rujna s dvije nove epizode, a naredne epizode emitirat će se na tjednoj bazi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861