Trailer: Raised By Wolves — Ridley Scott i HBO Max predstavljaju novu ZF seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Raised By Wolves — Ridley Scott i HBO Max predstavljaju novu ZF seriju

Trailer: Raised By Wolves — Ridley Scott i HBO Max predstavljaju novu ZF seriju

Prije pet dana (da, kasnimo) HBO Max je predstavio trailer za svoju novu znanstveno-fantastičnu seriju Raised By Wolves. Seriju potpisuje Aaron Guzikowski (The Red Road, Prisoners), ali marketing velikim slovima potpisuje izvršnog producenta i redatelja (barem) prve epizode Ridleya Scotta.

Projekt je svoje putovanje do malih ekrana započeo još krajem 2018. kada je TNT naručio seriju. U međuvremenu Warner i AT&T su se spojili u WarnerMediju, a TNT je postao još jedno slijepo crijevo ovog gigantskog medijskog konglomerata, a serija je završila kao “original” WM-ove streaming platforme HBO Max.

Trailer je potpuno sulud i obećaje futurističku verziju priče o tri praščića valjda, ali službeni opis kaže sljedeće:

Raised By Wolves je priča o dva androida, Majke i Oca, koji su dobili zadatak brinuti se o ljudskoj djeci na misterioznom planetu nakon što je Zemlja uništena u velikom ratu. Rastuća ljudska kolonija u opasnosti je od novog uništenja zbog religijskih nesuglasica, a androidi imaju sve teži zadatak kontrolirati varljiva ljudska vjerovanja, a samim time i ljude same.

Raised By Wolves stiže na HBO Max 3. rujna, a domaći HBO zasad još nije potvrdio hoće li se serija pojaviti na našem GO-u. Raised By Wolves (“Vučji odgoj) bit će dostupan na HBO GO-u od 4. rujna. Evo i postera.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861