Raised By Wolves (“Vučji odgoj”): Novi trailer za drugu sezonu koja stiže uskoro – serijala.com
Trenutno čitaš
Raised By Wolves (“Vučji odgoj”): Novi trailer za drugu sezonu koja stiže uskoro

Raised By Wolves (“Vučji odgoj”): Novi trailer za drugu sezonu koja stiže uskoro

Još su tri tjedna preostala do povratka HBO-ove znanstveno-fantastične serije, Raised by Wolves. Američki HBO Max je prije nekoliko tjedana najavio da se serija vraća 3. veljače, a mi još uvijek nemamo službenu potvrdu od domaćeg HBO-a da će se serija emitirati istovremeno i ovdje kao što je to bio slučaj s prvom sezonom. Budite bez brige — vjerujemo da hoće, ali čekamo još uvijek priopćenje za medije.

ZF serija vrhunskog pripovjedača i producenta Ridleyja Scotta, Raised By Wolves, usmjerena je na dva androida — Oca i Majku — koji su dobili zadatak da odgajaju djecu na misterioznom i nedavno otkrivenom planetu. Rastom kolonije, ljudima prijeti razdor zbog vjerskih razlika. Androidi uče da je kontroliranje uvjerenja ljudi podmukao i težak zadatak.

Druga sezona pratiti će dvojac androida i njihovu djecu u misterioznoj tropskoj zoni planeta na koji su se spustili.

Cijela glumačka postava prve sezone se vraća, a pridružit će im se i Peter Christoffersen (When the Dust Settles), James Harkness (Macbeth), Selina Jones (Fragments), Morgan Santo (The Watch), Kim Engelbrecht (Reyka) i Jennifer Saayeng (Cursed). Aaron Guzikowski je autor serije, a Ridley Scott će i dalje služiti kao izvršni producent.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861