Westworld, Raised by Wolves i The Nevers odlaze s HBO Maxa, između ostalih otkazanih serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Westworld, Raised by Wolves i The Nevers odlaze s HBO Maxa, između ostalih otkazanih serija

Westworld, Raised by Wolves i The Nevers odlaze s HBO Maxa, između ostalih otkazanih serija

Bilo je zabavno dok je trajalo. WBD je još jednim potezom potvrdio da je streaming mrtav. Ranije ovaj tjedan medijski div je pretplatnicima HBO Maxa najavio da će Westworld nestati sa servisa, a usput je najavio i otkazivanje Neversa, čiji je drugi dio prve sezone snimljen i spreman za prikazivanje. Prvih šest epizoda viktorijanske cyberpunk steampunk serije emitiralo se u proljeće 2021., a posljednjih šest epizoda neće ići na HBO-u.

David Zaslav, šef Warner Bros. Discoveryja, najavio je da će Westworld biti iskrcan nekom FAST kanalu, a tamo će se vjerojatno pojaviti i drugi dio Neversa. Bez neke konkretne potvrde naravno. Osim te dvije serije potvrđeno je da Raised by Wolves, The Time Traveler’s Wife, Head of the Class, FBoy Island, Legendary i Finding Magic Mike nemaju više dom na HBO Maxu.

Što je FAST kanal? Free Ad-supported Streaming TV ili Free Ad-Supported kanali poput PlutoTV-a ili Tubija. U osnovi, normalni televizijski programi s brdom reklama koje se ne mogu premotati.

Zaslav je još jednom govorio o tome kako je WBD u golemim financijskim problemima i da će nestati još projekata jer će crtu morati podvući na barem 3.5 milijardi dolara postojećeg i novog sadržaja. Sveukupni dugovi spajanja Warnera i Discoveryja narasli su na 5.3 milijarde dolara.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861