Raised by Wolves se vraća početkom sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Raised by Wolves se vraća početkom sljedeće godine

Raised by Wolves se vraća početkom sljedeće godine

Druga sezona serije Ridleyja Scotta, Raised By Wolves, stiže na HBO početkom sljedeće godine javlja Collider. Prije početka streamanja “Dine” HBO Max je najavio novu sezonu znanstveno-fantastične serije kratkim teaserom koji datum premijere okvirno stavlja u “početak sljedeće godine”. Nažalost, ne znamo još točno kada.

ZF serija vrhunskog pripovjedača i producenta Ridleyja Scotta, Raised By Wolves (“Vučnji odgoj”), usmjerena je na dva androida — Oca i Majku — koji su dobili zadatak da odgajaju djecu na misterioznom i nedavno otkrivenom planetu. Rastom kolonije, ljudima prijeti razdor zbog vjerskih razlika. Androidi uče da je kontroliranje uvjerenja ljudi podmukao i težak zadatak.

Druga sezona pratiti će dvojac androida i njihovu djecu u misterioznoj tropskoj zoni planeta na koji su se spustili.

Cijela glumačka postava prve sezone se vraća, a pridružit će im se i Peter Christoffersen (When the Dust Settles), James Harkness (Macbeth), Selina Jones (Fragments), Morgan Santo (The Watch), Kim Engelbrecht (Reyka) i Jennifer Saayeng (Cursed). Aaron Guzikowski je autor serije, a Ridley Scott će i dalje služiti kao izvršni producent.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861