Fargo: FX je odgodio premijeru četvrte sezone na neodređeno vrijeme – serijala.com
Trenutno čitaš
Fargo: FX je odgodio premijeru četvrte sezone na neodređeno vrijeme

Fargo: FX je odgodio premijeru četvrte sezone na neodređeno vrijeme

Televizijska produkcija se polako gasi zbog pandemije koronavirusa, a FX je jučer i službeno potvrdio da je odgodio premijeru četvrte sezone Farga na još neodređeni datum.

The Hollywood Reporter prenosi kako je studio potvrdio da su ostale još dvije epizode za snimiti, a FX-ov datum početka emitiranja u travnju bio je određen kako bi serija konkurirala na sljedećim dodjelama nagrada Emmy. Fargo se inače snima u zimskom periodu zbog hladnijeg vremena i snijega koji je praktički sporedni glumac u seriji.

Novu glumačku postavu predvodit će Chris Rock u ulozi patrijarha afroameričke obitelji koja je svog najstarijeg sina predala neprijateljskoj, talijanskoj obitelji — i dobila njihovog najstarijeg sina zauzvrat. Mjesto radnje nove sezone bit će Kansas City u Missouriju, a borba dviju obitelji odvijat će se u pedesetim godinama dvadesetog stoljeća.

Pored Chrisa Rocka potvrđeno je kako će Jack Huston, Jason Schwartzman i Ben Whishaw biti u glavnim ulogama, a Jessie Buckley (Oraetta Mayflower), Salvatore Esposito (Gaetano Fadda), Andrew Bird (Thurman Smutney), Jeremie Harris (Leon Bittle), Gaetano Bruon (Constant Calamita), Anji White (Dibrell Smutney), Francesco Acquaroli (Ebal Violante), Emyri Crutchfield (Ethelrida Pearl Smutney) i Amber Midthunder (Swanee Capps) u sporedni(ji)m. Schwartzman će portretirati Jostoa Fadda, Whishaw Rabbija Milligana, a Huston će igrati Odisa Weffa.

Pročitaj još

Četvrta sezona Farga odgođena je na neodređeno vrijeme, a ako se situacija smiri u narednim mjesecima to bi moglo biti krajem ove godine.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861