Starz je otkazao American Gods — mala mogućnost za TV film – serijala.com
Trenutno čitaš
Starz je otkazao American Gods — mala mogućnost za TV film

Starz je otkazao American Gods — mala mogućnost za TV film

Nakon tri sezone Starz je odlučio ugasiti svoju seriju American Gods. Mreža je jučer putem šturog priopćenja za medije javila kako su “jako ponosni na seriju i da svima koji su radili na njoj žele sreću u daljnjem radu, bla, bla”. Starz je također spomenuo da postoji mogućnost završetka priče putem kratke miniserije ili TV filma, ali nemojte se previše nadati.

Mnogo je tu problema bilo iza scene, podsjetimo — American Gods su 2017. godine počeli raditi Bryan Fuller i Michael Green da bi nakon obnove za drugu sezonu napustili poziciju showrunnera iz kreativnih razloga, ali i budžeta kojeg su naveliko premašili. Tu je uskočio Jesse Alexander, no i on je napustio rad na seriji sredinom sezone. Nove epizode su nekako sklepane za premijeru druge sezone, a Charles ‘Chic’ Eglee bio je već predstavljen kao novi showrunner za treću sezonu.

Impozantna priča koja je okupila vrhunsku glumačku ekipu, smještena je u današnji SAD i prikazuje svijet u kojem napušteni drevni bogovi šeću zemljom u svom tjelesnom obliku i životare na rubu društva. Bez ikakve predodžbe u što se upušta, glavni junak Shadow Moon (Ricky Whittle) kreće na put koji će ga odvesti u središte velike bitke između Starih napuštenih bogova i Novih modernih bogova suvremenog čovjeka. Serija je adaptacija jednog od najpopularnijih djela Neila Gaimana.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861