Trailer: American Gods se vraća za manje od dva mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: American Gods se vraća za manje od dva mjeseca

Trailer: American Gods se vraća za manje od dva mjeseca

Zanimljivo je koliko je problema ova serija imala. Clusterfuck koji se odvijao iza scena ostavio je gorak okus u ustima do mjere da i nemamo neka velika očekivanja od druge sezone. Nakon prve sezone problemi za Godse gomilali su se kao saborski otpadnici u Bandićev klub zastupnika. Starz se našao u problemima zbog neslaganja showrunnera Bryana Fullera i Michaela Greena i producentske kuće, Freemantle Media.

Izvori za Deadline tvrdili su kako su Fuller i Green bili rastrošni već za vrijeme prve sezone i da se deset epizoda prve sezone smanjilo na osam koje smo dobili jer su Fuller i Green prekardašili budžet za trideset milijuna dolara i da su na posljednjih nekoliko epizoda radili kao doktor Frankenstein na svojem čudovištu. Nakon što su napisali prvih šest epizoda naredne sezone tražili su još novca od Freemantlea koji im je rekao da se snađu s već dobivenim sredstvima. American Gods je imao budžet od devet milijuna dolara za svaku od deset epizoda druge sezone serije.

Neil Gaiman – opet navodno – nije bio sretan sa smjerom u kojem su krenuli bivši showrunneri i da je to također utjecalo na njihov “sporazumni odlazak”. Nakon njih, odlazak je potvrdila i Gillian Anderson, a Kristin Chenoweth također je rekla “doviđenja”.

Situacija se malo primirila dolaskom Jesseja Alexandera na mjesto izvršnog producenta, ali… onda je i on dobio otkaz u rujnu ove godine nakon što nitko nije bio sretan scenarijima. Ian McShane je bio toliko ljut da je sve skupa plesalo na rubu ozbiljnog incidenta.

Sada se sve navodno primirilo, a Starz je konačno objavio trailer druge sezone koja počinje 10. ožujka. Držimo fige da nećemo gledati prometnu nesreću.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861