American Gods obnovljeni za treću sezonu s novim showrunnerom – serijala.com
Trenutno čitaš
American Gods obnovljeni za treću sezonu s novim showrunnerom

American Gods obnovljeni za treću sezonu s novim showrunnerom

Druga sezona Starzove adaptacije istoimene priče Neila Gaimana je počela prošli tjedan, a prva epizoda je jednako vizualno fenomenalna kao i prošla sezona. No, koliko će priča “držati vodu” nakon nekoliko dosadašnjih izmjena na stolici showrunnera, tome ćemo svjedočiti naredna dva mjeseca.

American Gods su 2017. godine počeli raditi Bryan Fuller i Michael Green da bi nakon obnove za drugu sezonu napustili poziciju showrunnera iz kreativnih razloga, ali i budžeta kojeg su naveliko premašili. Tu je uskočio Jesse Alexander, no i on je napustio rad na seriji sredinom sezone. Nove epizode su nekako sklepane za premijeru ovog ožujka, a Charles ‘Chic’ Eglee je već predstavljen kao novi showrunner za treću sezonu.

Eglee je zadnjih godina radio na prvoj sezoni The Walking Deada, drugoj sezoni Netflixovog Hemlock Grove, trećoj i četvrtoj sezoni Dextera te na velikom dijelu The Shielda za kojeg je i napisao desetak epizoda. Neil Gaiman je zasad jako zadovoljan izborom novog voditelja adaptacije s kojim je već napravio početne razgovore gdje želi odvesti seriju u nadolazećim sezonama.

Kao što smo već istaknuli, druga sezona od osam epizoda je počela 10. ožujka i emitirat će se svake nedjelje do kraja travnja. Ako još niste pogledali premijeru, Starz kroz 15-minutni video nudi ponavljanje cijele mitologije predstavljene u prvoj sezoni. Ipak je prošlo dvije godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861